Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

191 elhunytról, 10 ezernél több új fertőzöttről érkezett hír pénteken

Képünk illusztráció - Lélegeztetett pácienst ápolnak Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 2-án.
Képünk illusztráció - Lélegeztetett pácienst ápolnak Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 2-án. Fotó: MTI/Balázs Attila

10 143 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 134 869 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma – közölte december 3-án a koronavirus.gov.hu.

Csütörtökről péntekre elhunyt 191 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 35 122 főre emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma 189 002 főre emelkedett, 7463 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 566-an vannak lélegeztetőgépen, a gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 910 745 fő.

Kiderült az is, hogy az oltási akcióban már 1 millió 16 ezren vettek fel oltást, közülük 831 ezren már a megerősítő harmadik oltást vették fel. A pénteki közlemény nem említi ugyan, de akkor az akcióban eddig mintegy 169 ezren vették fel az első oltást, ami az oltási akcióban oltást kérők mintegy 16 százaléka.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten