Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Szijjártó szerint visszataszító, hogy politikát csinálnak a vakcinából, majd hazaszaladt kitüntetni az orosz egészségügyi miniszter

RövidenRöviden
Szijjártó Péter magyar külügyminiszterként bemutatkozó politikus az oroszországi Obnyinszkben.
Szijjártó Péter magyar külügyminiszterként bemutatkozó politikus az oroszországi Obnyinszkben. Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Visszataszító, hogy politikai kérdést csinálnak a vakcinából

méltatlankodott a komplett koronavírus-járványból mást sem csináló Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Obnyinszkban, Mihail Murasko egészségügyi miniszter magyar kitüntetésének átadásán, ahová még Müller Cecíliát is magával rángatta.

Egymillió magyar ember élete és egészsége

Egymillió magyar ember élete és egészsége

Posted by Szijjártó Péter on Friday, November 26, 2021

„Szánalmasnak tartom, sőt, mivel emberéletekről van szó, visszataszítónak tartom, hogy sok országban a mai napig politikai és ideológiai kérdést csinálnak az oltásokból. A vakcina nem ideológiai kérdés, a vakcina életet ment és politikai ideológiával életet menteni nem lehet ” – magyarázta Szijjártó Péter.

A keleti féldiktatúrák Magyarországon politizáló utazó ügynöke megköszönte Mihail Muraskónak, hogy olyan időszakban segített Magyarországnak a Szputyik V beszerzésében, amikor vakcinából még hiány volt!

Világos volt, hogy akinek először lesz vakcinája, az előbb és több emberéletet tud megmenteni – mesélte Szijjártó Péter, nem különösebben foglalkozva a ténnyel, hogy

az EU-ban csak egy országban rosszabb a Covid-halálozási mutató, mint nálunk.

Szijjártó mindenesetre „a magyar oltási kampány sikeréről” beszélt, ami szerinte azon múlt, „hogy az elején tudunk gyorsan oltani. És azért tudtunk gyorsan oltani, mert több vakcinánk volt, mint másoknak”.

Szijjártó Péter egyébként Müller Cecíliával együtt utazott a Magyar Érdemrend középkeresztjét átadni az orosz egészségügyi tárca vezetőjének (ha esetleg bárkiben kérdésként merült volna fel, hogy a „magyar” külügyminiszter és a nagyvenyimi háziorvos országos tisztifőorvos biztosan a megfelelő országban múlatja-e az időt a negyedik hullám közepén).

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Szijjártó Bécsbe ment luxuscikkeket vásárolni, megkérdezték, nem fél-e a migránsoktól

264 millió forint közpénzbe került Szijjártó három repülőútja tavaly egy luxusgéppel

Петер Сийярто: Örömmel megyek Oroszországba

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért

Terrortámadás történt Moszkva közelében, sok a halott

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét