Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Mi a titka a tiszta és szép sneakernek?

Mi a titka a tiszta és szép sneakernek?

Viszonylag nehéz tisztán tartani a cipőket, főleg a sáros és hideg időszakban, amikor rengeteg eső esik. Bár a sneakerek sok esetben jól bírják a megpróbáltatásokat, azért a foltok ezeken is meglátszódnak.

Nem lehetetlen azonban folyamatosan rendben tartani őket, csak megfelelő szerekre és eszközökre van szükség. De vajon mi a tiszta és szép sneaker titka? Cikkünkben erre kerestük meg a választ!

A sportcipők ápolása és tisztítása

Legyen szó télről vagy nyárról, a cipőket mindig érdemes tisztán tartani, hiszen ez sokat elárulhat rólunk. Senki sem szeret piszkos, foltos és sáros sneakerben utcára lépni. Ehhez azonban az kell, hogy rendszeresen ápoljuk és tisztítsuk a kiegészítőinket. Szerencsére manapság rengeteg készítményt és eszközt találhatunk, amelyek a segítségünkre lehetnek a mindennapos gondozás során.

Milyen problémákkal kell szembenézni az egyes sneakerek esetében?

A True to Sole tisztítószerei között számos olyan változatot találni, amelyek alkalmasak a makacsabb foltok eltávolítására is. A Crep Protect Wipes például egy hatdarabos tisztítókendő, amit fém fedeles dobozban lehet tárolni. Megoldásként szolgál a mindennapok során, amikor alig lépünk az utcára, de a kedvenc sportcipőnk már be is koszolódott. Ilyenkor elegendő előkapni egy kendőt, ami azonnali segítséget nyújt, akár menet közben is. A durvább oldalával könnyedén leszedhetőek a makacsabb szennyeződések, míg a másik részével a kisebb koszmaradványokat és foltokat tudjuk eltávolítani.

Az Ultimate Sneaker Care Kit pedig a kellemetlen szagok és a gyűrődések ellen nyújt segítséget. A két darab illatosítókapszulát tartalmazó szett remek kezdőcsomag azok számára, akik még csak most szerezték be első sneakerjüket. Megfelelő lehet továbbá meglepetés gyanánt is, hiszen a szett tartalmaz mindent, amire a mindennapos ápolás során szükség van.

Ha azonban csak megvédeni szeretnénk a sneakert, illetve megelőznénk a szennyeződés lerakódását, akkor remek választás lehet az impregnáló spray, amit külön is be lehet szerezni. Védelmet biztosít a vizes és az olajos foltokkal szemben egyaránt. Végre elfelejthetjük az órákon át tartó tisztítást.

Karácsonyi meglepetések sneakerheadeknek

Fontos megemlíteni, hogy ezek az ápolószerek meglepetésként is remekül működhetnek. A karácsonyi időszakban sokan esnek kétségbe, hogy milyen ajándékot is válasszanak egy sneakerheadnek. A fent említett tisztítószerek azonban tökéletes megoldások a sportcipők rajongói számára. Emellett ott van továbbá a Crep Protect Ultimate Gift Pack csomagja is, ami becsomagolva bármelyik karácsonyfa alatt jól tud mutatni. A szett mindent tartalmaz, amire egy cipőrajongónak szüksége van, legyen szó tisztítóról, keféről, törlőkendőről vagy éppen impregnálóról egyaránt. Ezzel a csomaggal tehát a meglepett személy mindig ápoltan tudja tartani kedvenc kiegészítőjét.

Kapcsolódó friss hírek

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban