Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Túl hangosan szexelt a dunaszerdahelyi pap, a szomszédok jelentették az érseki hivatalnak

A szomszédban lakó kisfiúnak állítólag már a bérmálkozástól is elment a kedve.

Részlet a Noviny.sk riportjából.
Részlet a Noviny.sk riportjából.

Igen aktív és hangos nemi életet élt a pap Dunaszerdahelyen, amit a szomszédok nem igazán tudtak elviselni, így jelentették az „esetet” az érseki hivatalnak.

A Noviny.sk riportja nyomán az Új Szó hétfői cikke azt írja, a négytagú család még 2021 februárjában bérelt lakást Dunaszerdahelyen, egy korábban esperesként is szolgáló pap szomszédságában. A család először azt hitte, hogy „bútorokat raknak össze” a felettük lévő lakásban, de később az éjszakák folyamán kiderült, hogy nem munkáról van szó, és ez már nagyon feldühítette őket, hiszen maguk is hívők.

Idővel állítólag annyira kibírhatatlanná vált az esti hangoskodás, hogy még a család kislánya sem tudott aludni, és sírva panaszkodott a szüleinek.

A cikk szerint a családfő az egyik ilyen zajos éjszaka után felkereste a problémás szomszédot, aki elmondása szerint először hazudott, tagadott, aztán beismerte, és bocsánatot kért.

Az apuka az esetet mindenesetre jelentette az érseki hivatalnál, ahol többször meghallgatáson is voltak, de az üggyel kapcsolatban máig nem kaptak választ. A hivatal a Noviny.sk-val csak annyit közölt, hogy az esetet még vizsgálják.

Úgy tudni, a pap azóta elköltözött a család fölötti lakásból, de a történtek mély nyomot hagytak bennük: az apa szerint a fiának elment a kedve a bérmálkozástól, és már templomi esküvőt sem szeretne.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz