Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Tippek téli sportoláshoz

Nyáron a rendszeres sportolás nem esik nehezedre, mert könnyű találni olyan sportot, amit jó időben űzhetsz és még élvezetes is, de mi a helyzet a téli mozgással? Ilyenkor kicsit nehezebb dolgunk van, de azért ősszel és télen is meg lehet találni a módját a sportnak, és érdemes is, ugyanis nagyon fontos, hogy ne hanyagold el a mozgást a hidegebb hónapokban sem! Most adunk pár tippet, mire figyelj, és hogyan legyen része a sport az életednek télen is.

Irány az edzőterem!

nike Fashion Days

Ez az a módja a sportolásnak, ami könnyen megoldható a hideg hónapokban is, hiszen edzőterembe télen-nyáron lehet járni. Szerencsére számos különböző óra és edzési lehetőség áll rendelkezésedre a konditermekben is, így könnyen meg tudod találni a hozzád illőt. És ha megtaláltad a számodra tökéletes sportot, akkor már csak a megfelelő sportruházatot kell összeállítanod, amiben öröm lesz a mozgás! Ebben a Fashion Days segítségedre lesz, ugyanis számos sportághoz könnyedén találsz alkalmas ruházatot a webshopban. A Nike sportcipő kínálata például nagyon változatos, találsz kifejezetten teremsportokhoz kialakított modelleket. Szükséged lesz még egy leggingsre vagy sportnadrágra, valamint természetesen egy sportfelsőre is. Arra figyelj, hogy könnyű, légáteresztő és gyorsan száradó anyagból készült sportruházatot válassz. Erre a célra a szintetikus anyagok a legjobbak, mert a pamutnál gyorsabban száradnak. Nagyon fontos a sportmelltartó is, ügyelj arra, hogy olyan fazon legyen, ami jól tart és pont a méreted.

Futás és biciklizés egész évben

Természetesen a futást és a kerékpározást sem kell elfelejteni tavaszig, csak megfelelően fel kell öltözni hozzá. Válassz technikai ruházatot és öltözz fel rétegesen! Mindenképpen legyen rajtad aláöltöző, amire felveszel egy hosszú ujjú pulóvert vagy thermopulóvert. Sportnadrágból is könnyen találsz téli változatot. Fontos, hogy testet követő ruhákat válassz, a lenge darabok nem védenek meg a hidegtől. Ami a futást illeti, természetesen a futócipő a legfontosabb eleme a sportos öltözékednek télen is. Válassz olyat, ami ahhoz a terephez ideális, ahol futsz!

Túrázásra fel!

Fashion Days női bokacsizmák

Ősszel különösen izgalmas túrázni, amikor gyönyörű arcát mutatja a természet, de télen is nagy élmény lehet hóesésben – csak fel kell hozzá megfelelően öltözni! Első lépésként válassz egy minőségi túrabakancsot, olyat, ami vízálló, melegen bélelt és csúszásgátló talppal rendelkezik. Nem szabad elindulni utcai cipőben túrázni, mert az nagyon veszélyes lehet. Nézz körül a Fashion Days női bakancs és bokacsizma kínálatában, ahol bizonyára könnyen megtalálod a számodra megfelelő lábbelit! Fontos az is, hogy a kabátod vízlepergető legyen, de jó, ha van nálad egy esőkabát is. A hegyi időjárás gyakran tartogat meglepetéseket, jobb mindenre felkészülni.

Őszi és téli séták

Sétálni bármilyen időjárásban lehet, és ez az a mozgás, amit tényleg szinte bárhol tudsz végezni, és speciális felszerelés, sportruházat sem kell hozzá. Elég, ha 2-3 buszmegálló helyett inkább sétálsz, vagy teszel egy félórás kört munka után. Nagyon fontos a rendszeres mozgás télen is, próbáld meg betartani, hogy minden nap mozogsz egy kicsit!

Összeesett az edzésen a válogatott röplabdázó, a csapattársa mentette meg az életét

Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy fiatal magyar kézilabdázó

Közleményt adtak ki a mentők és az autósport szövetség is a rallybalesetről

Meghalt Dobor Dezső sportriporter

Orbán Viktor kedvenc sportlapja kiállt a gyermekbántalmazó edzők mellett

Újabb öt évig Németh Szilárd lesz a birkózószövetség elnöke