Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Mészáros Lőrinc 400 ezer forintos Louis Vuitton bakancsban érkezett adományt átadni

A szentendrei Pap-sziget nem félcipőnek való vidék.

Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója (b2) és Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa (középen, hátul) átadja Magyarország legmodernebb speciális kutató-mentő terepjárójának a kulcsát Jámbor Ferencnek, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat egyik tagjának a hivatalos átadón, a szentendrei Pap-szigeten 2021. november 18-án.
Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója (b2) és Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa (középen, hátul) átadja Magyarország legmodernebb speciális kutató-mentő terepjárójának a kulcsát Jámbor Ferencnek, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat egyik tagjának a hivatalos átadón, a szentendrei Pap-szigeten 2021. november 18-án. Fotó: MTI/Mónus Márton

A Takarékbank 25 millió forintos támogatásának köszönhetően „az ország legmodernebb speciális kutató-mentő terepjárójának” örülhetett a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat csütörtökön Szentendrén, számolt be az MTI.

A jeles nap alkalmából Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgató arról magyarázott, hogy „életet menteni a legnemesebb feladat, az ilyen munkát végző szakembereket segíteni pedig szinte kötelesség”; ezért döntött a cég mérlegelés nélkül a támogatásról.

Az eseményen megjelent Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport „tulajdonosa” is, aki szintén nem mérlegel, ha öltözködésről van szó. Bár a Blikk fotója alapján úgy tűnhet, Mészárost még mindig az anyukája öltözteti, aki 55 évesen is 17-nek szeretné látni, a valóság ennél árnyaltabb: a felcsúti okosember csak a lábára négyszázezer forintnyi bakancsot húzott.

A szentendrei Pap-sziget domborzatához választott lábbeli ugyanis egy különleges kiadású Louis Vuitton, a LVxNBA kollekció része, amely a luxus divatmárka honlapja szerint 1300 dollárba, átszámítva 416 000 forintba kerül:

Az LVxNBA LV Bold Ankle Boot ára a Louis Vuitton honlapján.

Az LVxNBA LV Bold Ankle Boot ára a Louis Vuitton honlapján.
Forrás: louisvuitton.com