Közlekedés

Megbénul holnaptól Budapest, kezdődik Orbán háromnapos hazaárulás-expója

Baleset

Kiderült, mi okozhatta a délelőtti vonatbalesetet Adácsnál

Bűnügy

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Terhes lett a Fejér megyei kislány, miután mostohaapja rendszeresen megerőszakolta

A Fejér Megyei Főügyészség minősített szexuális erőszak bűntette és további bűncselekmény miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a házastársa lányát hat éven keresztül kényszerítette szexuális cselekményre, amely kapcsolatból gyermekük is született.

Az ügyészség közlése szerint a férfi, a házastársa, és a nő korábbi házasságából született lánya együtt éltek egy Fejér megyei településen. A nő három műszakban dolgozott Székesfehérváron, így a kislány gyakran egyedül maradt a vádlottal.

A férfinak a gyermekkel való kezdeti jó kapcsolata megváltozott, hatalmi befolyásolási viszonyát rendszeresen éreztette vele, ellenőrizte a telefonját, nem engedte el a társaival szórakozni, amikor pedig késve érkezett haza, megpofozta, szidta. Emiatt, illetve az erőbeli, életkori különbség miatt a gyermek félt a vádlottól. A férfi ezt felismerve és kihasználva a tizenötödik életévét betöltött sértettel 2010. novemberétől rendszeresen, hetente végzett szexuális cselekményt. A férfi veréssel fenyegette meg a gyermeket még nagykorúvá válását követően is azért, hogy ne tanúsítson ellenállást és ne szóljon senkinek a cselekményéről.

A sértettnek 2017. júliusában gyermeke született a vádlottól, majd 2020. márciusában feljelentést tett.

Az ügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat a férfit ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre, valamint tiltsa el minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel érintkezhetne.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!