Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Hollik: Márki-Zay nem csökkentette volna 480 forintra a benzin árát

Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én.
Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A kormány a rezsicsökkentés részévé tette az üzemanyagok árának 480 forinton történő befagyasztását, és hiába „támadja a rezsicsökkentést” a baloldal és Brüsszel, a kormány megvédi a rezsicsökkentés vívmányát – magyarázta a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című propagandaműsorában.

Hollik István elmesélte, hogy az Európát sújtó energia- és rezsiválság hatására a magyar kormány úgy döntött, megvédi a rezsicsökkentést. Ennek köszönhetően Magyarországon – egyedül az Európai Unióban – nem növekednek a rezsiárak!

Ezt kellett kiegészíteni a héten azzal, hogy a rezsicsökkentés része lett az üzemanyagok árának befagyasztása 480 forinton

– mondta.

Márki-Zay Péterrel kapcsolatban Hollik arra a megállapításra jutott, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje világossá tette, mi a „baloldal” energiapolitikája: „a piaci árakat rá kell engedni a magyar emberekre”, úgy kell energiahatékonynak lenni, hogy az emberek kevesebbet fogyasztanak.

Márki-Zay Péter a benzinárral kapcsolatban egyértelművé tette, hogy semmilyen szociális komponenst nem tud elfogadni, ha rajtuk múlt volna, a jövő héten a benzinár nem csökkenne 480 forintra – hergelt Kádár János szelleme Hollik István testébe bújva.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt