Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Zsákok a babatörténelemben: a bundazsák

A pályakezdő szülőket rengeteg információ rohanja meg, ilyenek a különböző zsákokkal kapcsolatos tudnivalók is. Elsőre furcsán hangozhat, ha valaki be akarja „zsákolni” a gyermekét, ugyanakkor ez egy kifejezetten praktikus kiegészítő, legyen szó akár alvásról, egy hosszú őszi sétáról vagy autós utazásról.

Makaszka Rękawice do wózka 14

Mire kell használni a bundazsákot?

Ez a kiegészítő főleg a hidegebb téli hónapokban, de az őszi szeles időben vagy a hűvösebb tavaszi napokon is jó szolgálatot tehet. Ahogy beköszönt a zimankó, sokan félve viszik ki gyermeküket a levegőre, pedig egészségük szempontjából ez kifejezetten fontos, és családi programnak sem utolsó a nap végén egy andalító séta.

Egy kis gyaloglásnál talán még nincs gond, hiszen ez esetben egyszer öltözünk, egyszer vetkőzünk (bár ez is olyan koreográfiát igényel, melyet cseppet sem bagatellizálhatunk el). Amikor viszont még ügyeket is kell intézni, és fűtött helyiségekből tologatjuk ki-be a babakocsit, na akkor adunk majd hálát egy jó bundazsákért.

Praktikus és stílusos kiegészítője a babakocsinak

A bundazsák olyan kialakítással bír, hogy egy alvó babát is könnyen kiszabadítunk néhány mozdulattal. Cipzárral ellátott felső részét könnyen eltávolíthatjuk, ha bemegyünk egy üzletbe. Ezt olyan játszi könnyedséggel tehetjük meg, hogy a friss levegőn elszenderedett kisbaba álmát nem zavarjuk meg egy pillanatra sem. Amikor pedig autóban utazunk, általában nem akarjuk teljesen levetkőztetni a gyereket, ebben az esetben is ideális választás lehet.

A praktikus tulajdonsága, hogy hideg időben óvja babádat az alacsony hőmérséklettől és a széltől, valamint a hótól és esőtől is megvédi. Külső rétegüket a síruházatokhoz hasonlóan vízlepergető réteggel vonják be, így akár az overált is kiválthatod a bundazsák használatával. Vágjatok neki bátran hosszú kirándulásoknak és sétáknak télvíz idején is, ez a kiegészítő jó választás lehet akármilyen kültéri programhoz.

Divatos megjelenés bundazsákban is

A Babaágynemű bolt webáruházban számos bundazsákot találsz, a legkülönbözőbb méretekben és divatos színekben. Az univerzális kialakítású bundazsákok OEKO-TEX Standard 100 minősítésű, válogatott, bababarát anyagok felhasználásával készülnek. Így biztos lehetsz abban, hogy a pici bőre kizárólag olyan anyagokkal érintkezik, melyek nincsenek rá negatív hatással.

A 3:1-ben típusú bundazsákok több funkciót is ellátnak. Egészen 3 éves korig használhatóak, melyet egy praktikus toldalék használatával biztosítanak számodra. Ameddig erre nincs szükséged, színben harmonizáló babakocsitáskaként is hordhatod. Ehhez kiegészítőként olyan pántokat is kapsz, amivel átalakíthatod a toldalékot táskává. Így már az első időkben is hibátlanul fog passzolni a szettetek, és minden fontos dolog nálatok lesz, amire egy séta során szükség lehet.

Kapcsolódó friss hírek