Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Az otthon melegét adó textilek és kárpitok

Az otthon melegét adó textilek és kárpitok

2020-ban a járványügyi korlátozások világszerte több-kevesebb időre a családokat a lakásaikba kényszerítették. Soha nem volt még olyan fontos, mint azóta, hogy az otthonod akár munkaállomásként is jól funkcionáljon, de pihenésedet is támogassa.

A textilek anyagukkal, színvilágukkal, nagyobb anyagi beruházás nélkül is képesek egy pillanat alatt meghittséget, lágyságot, puhaságot vinni a megszokott környezetbe. A DODO munkatársai segítenek abban, hogy valóban olyan textíliákat és kárpitokat válassz, ami neked való.

Variációk bútorszövetre

Ma már olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a bútorszövet nem csupán lószőrt vagy gyapjút jelent, hanem anyagok széles választéka áll a rendelkezésedre.

A DODO csapata összegyűjtötte neked az anyagok egyes tulajdonságait, hogy a számodra legmegfelelőbbet tudd kiválasztani.

  • Zsenília: Jól bírja az erős igénybevételt, így gyermekek vagy kisállat mellé remek választás. Mivel jó a kopásállósága, sokáig élvezheted kellemesen puha és szép megjelenését.
  • Bársony: A régi klasszikusok “ruhadarabja”, az elegancia hírnöke. Kimondottan ellenáll az igénybevételnek, ha jó minőségű.
  • Öko bőr: Nem is bőr, de nem is műbőr. Könnyen tisztítható, hosszú élettartamú. Ár-érték arányban kiváló választás, a rengeteg színvariációjával saját stílusodhoz igazíthatod.
  • Gyapjú szövet: Az egyik legnépszerűbb anyag, hiszen tartós és elképesztően kényelmes. Flexibilis, emellett jó hőszigetelő. További előnye, hogy viszonylag könnyen tisztítható, pláne, ha cserélhető huzatként használod. Mintázata és színei rendkívül változatosak.
  • Művelúr: Izgalmasan puha anyag, ami nem sorolható se a bőr, se a szövet kategóriába. Érdemes az impregnált verzióját vásárolnod, ha ellenálló anyagot keresel, de nem szeretnél a művelúrról lemondani.

Milyen a számodra ideális kárpit?

Ökölszabály: ki és hogyan fogja az adott bevonatú bútort használni? Olyan helyeken, mint például a nappali, ahol sokkal többet vagytok, és akár nemcsak ti, hanem vendégek is, célszerű strapabíró kárpitot választani.

A kárpittisztítás elég macerás tevékenység, ezért az is legyen a főbb szempontok között, hogy vagy könnyen tisztítható legyen, vagy tudd vállalni a profi tisztítás költségeit.

A DODO webáruház egyedi bútor kínálatában biztosan megtalálod a megfelelőt, hiszen számos termék közül szemezgethetsz.

Kisgyermek és háziállat mellé ajánljuk

Hogy ne bosszankodással teljen a gyereknevelés vagy a házi kedvenc tanítása, az a legcélszerűbb, ha könnyen tisztítható szövetek közül választasz. Ilyen például az impregnált velúr vagy a pihe-puha plüss. Gondolkodhatsz bőr bevonatban is, ilyenkor a bútort olyan helyre tedd, ahol nem éri közvetlenül UV-sugárzás.

Kárpit, a te szolgálatodra

Kárpit kérdésben nincs megalkuvás. A bútor a szövetével együtt a te kényelmedet kell, hogy szolgálja. Bátran tapintsd meg, érezd a melegségét vagy éppen a hűvösségét, képzeld el a jövőbeni használat közben.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten