Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Meghalt egy egyéves, koronavírusos kislány

Ápoló egy lélegeztetett páciens mellett  Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 2-án.
Ápoló egy lélegeztetett páciens mellett Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 2-án. Fotó: MTI/Balázs Attila

Egy egyéves koronavírusos kislány is meghalt az elmúlt huszonnégy órában Magyarországon, ez derül ki a kormányzati tájékoztató oldalon közölt adatokból.

A kislány alapbetegségeként mentális betegséget jelöltek meg.

Az elmúlt napokban több fiatal beteg is életét vesztette idehaza, egy 22 éves, Down-szindrómás férfi és egy 31 éves, mentális betegséggel küzdő nő is meghalt, de az elhunytak között szerepel egy 37 éves, cukorbeteg nő és egy 31 éves, krónikus veseelégtelenséggel küzdő férfi is.

A reggeli adatok szerint folyamatosan durvul koronavírus-járvány: tegnap már 8434 új fertőzöttet azonosítottak egyetlen nap alatt, a Nemzeti Népegészségügyi Központ arról írt, hogy a szennyvízadatok is a járvány felszálló ágát jelzik.

Kapcsolódó friss hírek