Halálra vertek egy férfit Csepelen

A bűncselekmény helyszíne a rendőrség fotóján.
A bűncselekmény helyszíne a rendőrség fotóján. Fotó: police.hu

Halálra vertek egy férfit Csepelen. Az elkövetőt fél órán belül elfogták, egy másik férfit pedig segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítanak – közölte a rendőrség péntek délután a honlapján.

A BRFK közleménye szerint csütörtökön 23 óra után kaptak bejelentést arról, hogy a XXI. kerületi Görgey Artúr téri parkban megvertek egy férfit. A 49 éves férfi olyan súlyos sebesüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrség fél órán belül azonosította és a helyszín közelében elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves B. Zoltánt – tették hozzá.

Azt írták: nyomozás adatai szerint a két férfi korábbról ismerte egymást. Csütörtökön is együtt ittak, majd szóváltásba keveredtek, és a fiatalabb férfi többször ököllel arcon ütötte a 49 éves ismerősét. A 35 éves férfi ellen emberölés miatt indult eljárás.

A rendőrök egy másik férfit is elfogtak, aki jelen volt a bűncselekmény elkövetésekor. A 47 éves B. Zoltán azonban nem nyújtott tőle elvárható segítséget az áldozatnak, így őt segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt vonják felelősségre.

A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Kapcsolódó hírek