Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Vagabond cipő: mit tartogat az őszi divat?

Ebben a cikkben összefoglaljuk az idei őszi trendet az egyik ismert cipőgyártó kapcsán.

Idén ősszel is uralkodnak a Vagabond termékek. A vállalat minden évszakban igyekszik alkalmazkodni az aktuális stílushoz. A gyártó már több évtizede dolgozik azon, hogy mindenki és mindenkorra megtalálja az alkalomhoz illő tökéletes lábbelit. De vajon milyen típusokkal rukkolt elő idén őszre? Cikkünkben ezeket a lábbeliket mutatjuk be!

https-__www.borgo.hu_ - 2021 október - Cikk8

A Vagabond termékek választéka

Nagyjából teljesen mindegy, hogy milyen lábbelire is vágyunk idén ősszel, hiszen a BORGO-nál kapható Vagabond cipők között szinte bármit meg lehet találni, ami szem-szájnak ingere. Legyen szó fehér, fekete, csinos vagy éppen sportos darabról, az őszi kollekcióban mindenkire gondoltak.

A Judy fehér női változata egy marhabőr felsőrésszel és kopásálló talpfelülettel ellátott típus, ami a 2021-es év egyik legnagyobb újdonsága. A magas szárú utcai modell remekül kombinálható bármelyik, már meglévő outfittel. A prémium felsőrész stílusos viseletet kölcsönöz. A nem túl feltűnő cipő tehát alkalmas a minimalista személyek számára is, akik szeretik, ha van pár alapdarab a szekrény mélyén, amit bármikor elő lehet kapni.

A hölgyek számára jó választás lehet még a Lissi fekete női magas sarkú. Ezt önmagában nem igazán lehet viselni ilyenkor, egy vastagabb harisnyával azonban tökéletesen passzol egy randevúhoz vagy egy konferenciához. Az elegáns lábbeli egy közel öt centis sarokkal rendelkezik, így még azok számára is ideális, akik nincsenek hozzászokva a magasabb típusokhoz.

Amennyiben pedig sneakert keresünk, mert sokat járjuk a várost és szeretjük a kényelmes viseletet, akkor a Lexy fehér női sneaker remek megoldás lehet. A formabontó újdonság egy magasított talppal rendelkező, fehér színű zoknicipő, ami bárki számára egyedi megjelenést biztosíthat. A rugalmas és könnyű lábbeli komfortos viselet aktív mozgás közben, hiszen még egy melegebb napon sem lehet beleizzadni. Nagy előnye, hogy a talprész szinte azonnal illeszkedik a láb formájához, ezzel megfelelő alátámasztást nyújtva az egész végtag számára.

Ha pedig valaki fekete sneakert keres, akkor a Lexy modellből ebben az árnyalatban is lehetősége van különleges sportcipőt beszerezni.

A Vagabond márka tehát idén ősszel sem feledkezett meg a márkahű vásárlókról, akik minden évszakban kizárólag az ő cipőiket húzzák a lábukra. Szerencsére a kínálat idén is rendkívül széles, így nem lesz gond megfelelő változatot választani.

A Vagabond a kezdetekben

A cég már több mint 60 éve van jelen a piacon, ráadásul a stílus tekintetében azóta sem hajlandóak kompromisszumot kötni. A cipők többségét rendkívül finom anyagból, illatos és puha bőrből vagy pedig textilből készítik el, annak érdekében, hogy ne csak egy szezont bírjanak ki. A nagy sláger továbbra is a Vagabond Casey, ami a női változatok közül az egyik legkényelmesebb fajta. Bizony, a vállalat nemcsak a hölgyekre, hanem az urakra is gondolt, ami nagyban meghatározta a kezdeti sikereket.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt