Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Tudj meg többet a LED alumínium profil csomagról!

A LED népszerűsége napjainkban is töretlen, sokan cserélik le a hagyományos világítási eszközeiket, izzóikat LED-es megoldásokra, hiszen számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, aminek köszönhetően megéri váltani.

ledlampahaz.hu - 2021 október - Cikk4

A LED szalagot is sokan választják, azonban hatékony felszereléséhez szükséged lehet egy LED alumínium profil csomagra, amely minden lényeges kiegészítőt tartalmaz.

A LED izzók és szalagok előnyös tulajdonságai

Ugyan a LED beszerzése valamivel drágább, mint a hagyományos vagy halogén izzóké, mégis megéri az árát, hiszen a befektetésed hamar megtérül. Egyedi kialakításának, működési elvének köszönhetően kifejezetten hosszú élettartammal rendelkezik, amit strapabíró volta csak tetézni tud. Így hosszú hónapokig, sőt akár évekig nem kell foglalkoznod a LED világítóeszközök cseréjével. Hosszú élettartama társul energiatakarékos működésével, amit a villanyszámládon is észlelni fogsz.

Mindezen felül pedig gyártásakor nem használnak fel káros anyagokat, így a környezetedért is teszel, amikor LED-es izzót vagy LED szalagot vásárolsz. Így megéri a befektetést.

A LED izzók mellett egyre többen választják a LED szalagokat, amelyek kifejezetten sokoldalúan és kreatívan felhasználhatók a lakás minden pontján. Olyan helyekre is könnyen felhelyezhetők és olyan pontokat is hatékonyan megvilágítanak, amely más világítóeszköz használatával kivitelezhetetlen lenne.

A LED szalagok hőelvezetése kiváló, így sokáig tökéletesen fognak szolgálni, valamint ellenállók a belső hatásokkal szemben is. Azonban ahhoz, hogy külsőleg is hatékonyan meg tudd védeni a szalagot a kisebb-nagyobb ütésektől vagy a zsíros szennyeződésektől, portól és kosztól, akkor mindenképpen be kell szerezned a szükséges LED alumínium profilokat.

A LED alumínium profil csomagok

A szalag profilba helyezve sokkal stabilabban felhelyezhető, hiszen nem fog hullámosodni, valamint biztosabban a helyén fog maradni. A profil meg fogja védeni a külső hatásoktól, valamint segíti a jobb hőleadást egyaránt. A profilok is kifejezetten jól mutatnak, mindamellett, hogy különböző kivitelüknek köszönhetően otthonod számos pontján elhelyezhetők. Számos típus közül válogathatsz a piacon mind forma, mind pedig szín és kialakítás tekintetében, így csupán azt kell eldöntened, hogy hova helyezd a LED alumínium profilba zárt szalagot.

A LEDLámpaház.hu weboldalán csomagban is megvásárolhatod a felszereléshez szükséges eszközöket, így nem kell bajlódnod azok összeválogatásával. A LED alumínium profil csomagban benne lesz 1 db LED profil – amelybe helyezed a szalagot -, 1 db takaróprofil, amellyel megvéded a külső hatásoktól, 2 db LED profil műanyag végzáró, valamint 2 vagy 4 db LED profil műanyag rögzítő a szalag hosszúságától függően.

Ezen csomagnak köszönhetően könnyen, gyorsan és hatékonyan beüzemelheted a LED szalagot!

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt