Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Hiába szurkolt Orbán, itthon is kikapott a magyar válogatott Albániától

Vécsei Bálint, Szoboszlai Dominik, Schön Szabolcs és Botka Endre, a magyar válogatott játékosai, miután Armando Broja, az albán csapat játékosa gólt szerzett a Puskás Arénában játszott világbajnoki selejtező mérkőzésen 2021. október 9-én.
Vécsei Bálint, Szoboszlai Dominik, Schön Szabolcs és Botka Endre, a magyar válogatott játékosai, miután Armando Broja, az albán csapat játékosa gólt szerzett a Puskás Arénában játszott világbajnoki selejtező mérkőzésen 2021. október 9-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Hat héten belül a második kínos vereségét szenvedte el a magyar labdarúgó válogatott az albánoktól, miután ismét 1-0-ra kikaptak tőlük a világbajnoki selejtezőmérkőzésen, ezúttal a Puskás Arénában.

Bár Orbán Viktor valószínűleg mindent bevetett a tévé előtt, ő sem tudta megakadályozni, hogy a 20 éves Armando Broja a 80. percben ezen a meccsen is bolondot csináljon a magyar védelemből.

A vereség nyomán a magyarok hátránya kilenc pontra nőtt a veretlenül éllovas angolokkal szemben, továbbá ötre a második albánok és négyre a harmadik lengyelek mögött. Marco Rossi szövetségi kapitány együttese kedden az Eb-ezüstérmes Anglia vendége lesz a Wembley Stadionban.