Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Orbán Viktor kiposztolta, hogy kinek, mennyivel nő a bére, a tanárokét nem tette kirakatba

Orbán Viktor miniszterelnök (b) érkezik 2021. október 8-án a Kossuth Rádió stúdiójába, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) érkezik 2021. október 8-án a Kossuth Rádió stúdiójába, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Biztos, ami biztos, a Facebook-oldalára is kitette Orbán Viktor, amit a legutóbbi péntek reggeli propagandainterjújában már a Kossuth Rádióban is elmondott, hogy micsoda béremelések jönnek, ha jól viselkedik az ország.

A nagylelkű döntés értelmében még gyorsan a 2022-es választás előtt 21 százalékkal emelkedik az ápolók bére, 20-20 százalékkal a bölcsődei, valamint a szociális és a kulturális szférában dolgozóké. A számok immár hatalmas betűkkel ott virítanak Orbán Viktor portréjára montírozva (mintha személyesen ő adná a pénzt), ami ennél is érdekesebb viszont, hogy a tanárok 10 százalékos béremelését éppen csak megemlíti a poszt felvezetője:

A pedagógusokét pedig 10 százalékkal!

Posted by Orbán Viktor on Saturday, October 9, 2021

A választás előtti osztogatásból természetesen nem maradnak ki a nyugdíjasok sem, őket a korábban beígért kétheti helyett már a teljes 13. havi nyugdíj átutalásával kecsegteti Orbán, a fiatalok szavazási hajlandóságát pedig szja-mentességgel igyekszik megdolgozni a kormány még jövő tavaszig.