Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Elhunyt 16 beteg, 774 új fertőzöttet találtak péntekre

Sok az új fertőzött, már százan vannak lélegeztetőgépen.

Képünk illusztráció - Lélegeztetett pácienst ápolnak Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 2-án.
Képünk illusztráció - Lélegeztetett pácienst ápolnak Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 2-án. Fotó: MTI/Balázs Attila

Tizenhat, többségében idős, krónikus beteg meghalt és újabb 774 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzéstközölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

A kormányzati portálon azt írták: 827 410-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 30 275-re, a gyógyultaké 788 014-re emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma 9121. Kórházban 650 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 100-an vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 8006-an vannak, a mintavételek száma 7 032 329.

Továbbra is mindössze 5 905 837 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 674 182-en a második, 877 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.

A beoltottak kevesebb mint egy százaléka betegszik meg, és a betegség lefolyása az oltottaknál általában jóval enyhébb. Aki még nem regisztrált a védőoltásra, továbbra is regisztrálhat a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon. A regisztráció után a háziorvosnál és az interneten is lehetőség van oltásra időpontot foglalni a www.eeszt.gov.hu oldalon.

Feljelentik Orbánékat, amiért a COVID alatt valakik eltüntettek 300 milliárd forintot a lélegeztetőgépek ürügyén

Ismét berobbanhat a Covid Magyarországon, százezrek fordulnak orvoshoz légúti panaszokkal

Enyhén növekszik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt