Nőket futtató házaspárt fogtak el Biatorbágyon

Szingapúrba, Ausztráliába és Dubaiba is közvetített magyar nőket Dávid és Annamária.

Nőket – szexuális szolgáltatás nyújtására – tengerentúli célpontokra is közvetítő házaspárt fogtak el szerda reggel Biatorbágyon – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

A police.hu oldalon azt írták, Dániába, Norvégiába, Szingapúrba, Ausztráliába és Dubaiba is közvetített magyar nőket a 32 éves férfi és 29 éves felesége.

A biatorbágyi pár 2016 és 2019 között rendezte a nők külföldi kiutazásait, a prostitúciós tevékenységek helyszínéül szolgáló hotelszobák, illetve apartmanok foglalásait és a külföldi hirdetések feladásait. Az ügyfelek hívásait is ők kezelték, sőt rendszeresen ők szállították ki a szexuális szolgáltatást nyújtó sértetteket a címekre. Mindennek fejében a nőknek akár keresetük 40-50 százalékát át kellett adniuk a házaspárnak.

A beszerzett bizonyítékok alapján az elkövetők az évek során több tízmillió forintos keresetre tettek szert kerítő tevékenységükkel. Megélhetésüket és életvitelüket ebből finanszírozták.

A rendőrség a házkutatáskor lefoglalt több mobiltelefont, SIM-kártyát, különböző elektronikai eszközöket, feljegyzéseket és készpénzt is, amelyek a bűncselekmény elkövetésében játszottak szerepet.

Üzletszerű kerítés bűntett elkövetésével gyanúsítják a házaspár tagjait.

Kapcsolódó hírek