Brutális kegyetlenséggel kivégezte kisfiát egy magyar anya, majd a holttestről fotót küldött az édesapának

Megölte kétéves kisfiát egy Olaszországban tartózkodó magyar nő, miután a gyereket a bíróság az apának ítélte – értesült a Blikk.

A szörnyűségről az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület is beszámolt a Facebook-oldalán. „A mai napon egy szörnyű esemény árnyalja be egyesületünket. Minap beszámoltunk arról, hogy ideiglenes elhelyezés történt egy budapesti bíróságon az édesapához – aki egyesületi tagunk – áthelyezték a gyermeket azonnali hatállyal. Sajnos, a mai napon az édesanya ahelyett, hogy a gyermeket az édesapának átadta volna, meggyilkolta őt” – olvasható a posztban.

Tisztelt Követőink! A mai napon egy szőrnyű esemény árnyalja be egyesületünket. Minap beszámoltunk arról, hogy…

Posted by Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület on Friday, October 1, 2021

Az egyesület közlése szerint az anya ezután a gyermek holttestéről fényképet készített, amit elküldött az apának azzal az üzenettel, hogy „most már egyikünké sem lesz”.

A Blikk a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól megtudta, az olasz rendőrök az anyát elfogták, a nyomozást az ottani hatóságok végzik, de ha az olaszok kérik, a magyar hatóságok minden segítséget megadnak nekik. A lap megszólaltatta az apát is, aki azt mondta, még nem tudja, kimegy-e Olaszországba.

A PerugiaToday értesülései szerint a nőnél magyar útlevél volt.

Kapcsolódó hírek