Orbán Viktor: Hadgyakorlathoz sorakozó!

Orbán Viktor miniszterelnök (j2), Nagy István agrárminiszter (j), Pintér Sándor belügyminiszter (b2) és Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (b) a kihelyezett kormányülésen a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban 2021. szeptember 30-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (j2), Nagy István agrárminiszter (j), Pintér Sándor belügyminiszter (b2) és Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (b) a kihelyezett kormányülésen a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban 2021. szeptember 30-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Hadgyakorlathoz sorakozó!” – kurjongat a miniszterelnök a Facebook-oldalán, annak apropóján, hogy csütörtökön kihelyezett ülést tart a kormány a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban.

Hadgyakorlathoz sorakozó!

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, September 29, 2021

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője reggel azt közölte, a kormányülés egyetlen napirendi pontja a magyar haderőfejlesztés áttekintése. Orbán Viktor és a kormány tagjai az ülés után pedig megtekintik a Magyar Honvédség őszi hadgyakorlatát.

Kapcsolódó hírek