Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Kósa Lajos „stratégiai tanácsadó” lett a Debreceni Egyetemen

Kósa Lajos fideszes képviselő expozét tart a kisgyermekkel otthon lévők szövetkezetének létrehozásáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 27-én.
Kósa Lajos fideszes képviselő expozét tart a kisgyermekkel otthon lévők szövetkezetének létrehozásáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 27-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Stratégiai Tanácsadó Testületet kapott Kossa György, a Debreceni Egyetem fideszes kuratóriumának elnöke, számolt be honlapján az egyetem, ami azonban ennél is érdekesebb, hogy testület tagjai közé nem kisebb szellemóriást is beválasztottak, mint Kósa Lajost.

A Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány elnöke egyébként Palkovics László innovációs és technológiai miniszter lett, és Kósa Lajos mellett több más fideszes politikus is helyet kapott a testületben.

 

Hogy a csengeri „örökösnő” meséjét simán bekajáló Kósa miféle stratégiai tanácsokat fog majd osztogatni az egyetemnek, arról egyelőre nem írtak.