Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Mit tanulhatunk a My hero academia hőseitől?

Ha eddig egy szikla alatt éltél volna, még valószínűleg nem hallottál a My hero academia sorozatról! Öreg hiba! A következőkben szeretnénk neked is kedvet csinálni, hogy belekukkants, sőt akár végig is nézd ennek a különleges animének a négy évadát.

infinitytokok

Nem csak erről, de az animék különleges képességéről is szó lesz, így akármekkora otaku is legyél, tarts velünk!

Egy biztos, most még nem tudod, micsoda motivációs erőt tartogat számodra néhány anime!

Miért nézz animét?

A japán animációs sorozatoknak, azaz animéknek nagyon sok pozitív hatásuk van. Amellett persze, hogy szórakoztatnak, nagyon sok produkciót úgy készítenek el, hogy némi oktatójelleg is elrejtőzzön bennük.

Mire gondolunk? Megannyi olyan animét lehet találni, amelyek ténylegesen kamaszoknak és kiskamaszoknak készülnek, az őket leginkább érintő témakörökkel kapcsolatban: az első szerelem, a felnőtté válás, a múlt elfeledése vagy lezárása, egy szerettünk elveszítésének feldolgozása.

Nagyon sok olyan anime sorozatot és filmet is készítettek már, amelyek nagy életigazságokat tartalmaznak. A barátság fontosságáról, az álmainkért való küzdelemről, a család és annak legfőbb hagyományainak őrzéséről nagyon sok animében szó van.

A My hero academia egy azok közül az igazán különleges animék közül, amely nem csupán az előbbiekkel foglalkozik.

My hero academia, amely mindenkit képes felhúzni arról a bizonyos mélypontról

Időnként mindenkinek szüksége van arra, hogy valahonnan visszakapja a motivációját. Hogy valaki vagy valami adjon neki erőt, mikor úgy érzi, nem fog sikerülni. A My hero academia hősei folyamatosan ezt az igényt elégítik ki.

Az INFINITY Tokok összegyűjtötte a My hero academia legütősebb idézeteit, amelyek bárkit, bármikor képesek kirántani a mélyből.

Természetesen a gyűjtemény akkor tud igazán motiváló hatású lenni, ha magát az animét is ismered. Magyarországon a My hero academia az egyik legismertebb anime.

Még több motivációra van szükséged?

Nem csak a My hero academia hősei ismertek persze. Ha inspirálódni szeretnél, a Soul Eater harcosai, a Kaleido Star tornászai, a Kakegurui tanulói, a Fairy Tail hajósai, a Fullmetal Alchemist alkimistái mind tartogatnak némi lendületet adó gondolatot.

Összefoglalva tehát: A Hősakadémia mind a négy évadával tekinthető akár kötelezően megtekintendőnek, ha egy kis megerősítésre van szükséged. Az animék, bár sokszor alá vannak becsülve, megérdemelnek egy esélyt.

Ha pedig az egész bejegyzésünk minden pontjával egyetértettél, a My hero academia idézeteit mind vigyorogva, nosztalgiával olvasod végig, csupán egyetlen kérdésünk van számodra!

Neked miért nincs olyan kiegészítőd, amelyet Izuku és társai díszítenek? Például egy menő telefontok!