Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

17 óvodás került karanténba Pécsen

Koronavírus-teszthez vesz mintát a Semmelweis Egyetem gyógyszerész hallgatója a Mesevár Német Nemzetiségi Óvoda egyik munkatársától a Veszprém megyei Pápakovácsiban 2020. november 24-én.
Koronavírus-teszthez vesz mintát a Semmelweis Egyetem gyógyszerész hallgatója a Mesevár Német Nemzetiségi Óvoda egyik munkatársától a Veszprém megyei Pápakovácsiban 2020. november 24-én. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Karanténba került egy óvodai csoport Pécsen, miután az egyik kisgyerek igazoltan megfertőződött a koronavírussaltájékoztatott az ATV híradója.

Marton Ferenc, a pécsi városháza sajtóreferense a csatornának elmondta, a fertőzött gyermekkel szoros kapcsolatba került 17 kisgyermek hatósági karanténba megfigyelésre került. Az érintett csoportban dolgozó négy munkatársnak viszont nem kellett karanténba vonulnia, mert ők korábban felvették a védőoltást.

Ma reggelre három beteg hunyt el koronavírus-fertőzés következtében, és 246 új fertőzöttet regisztráltak. Szlávik János néhány napja már megfújta a riadót a közelgő negyedik hullám miatt.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten