17 óvodás került karanténba Pécsen

Koronavírus-teszthez vesz mintát a Semmelweis Egyetem gyógyszerész hallgatója a Mesevár Német Nemzetiségi Óvoda egyik munkatársától a Veszprém megyei Pápakovácsiban 2020. november 24-én.
Koronavírus-teszthez vesz mintát a Semmelweis Egyetem gyógyszerész hallgatója a Mesevár Német Nemzetiségi Óvoda egyik munkatársától a Veszprém megyei Pápakovácsiban 2020. november 24-én. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Karanténba került egy óvodai csoport Pécsen, miután az egyik kisgyerek igazoltan megfertőződött a koronavírussal – tájékoztatott az ATV híradója.

Marton Ferenc, a pécsi városháza sajtóreferense a csatornának elmondta, a fertőzött gyermekkel szoros kapcsolatba került 17 kisgyermek hatósági karanténba megfigyelésre került. Az érintett csoportban dolgozó négy munkatársnak viszont nem kellett karanténba vonulnia, mert ők korábban felvették a védőoltást.

Ma reggelre három beteg hunyt el koronavírus-fertőzés következtében, és 246 új fertőzöttet regisztráltak. Szlávik János néhány napja már megfújta a riadót a közelgő negyedik hullám miatt.

Kapcsolódó hírek