Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

A kormány szerint több mint 1,4 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a testület vezetője és Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs ülését követően tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnökség Kossuth téri épületében 2021. szeptember 7-én.
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a testület vezetője és Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs ülését követően tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnökség Kossuth téri épületében 2021. szeptember 7-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

Több mint 1,4 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden, a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs ülése után tartott budapesti sajtótájékoztatón.

Dömötör Csaba elmondta: nagyon sokan az utolsó napokban adták fel a konzultációs ívet, így azóta további ívek is beérkeztek. Ez azt jelenti, hogy a résztvevők száma tovább emelkedett, 1 millió 423 ezren töltötték ki a kérdőívet. 83 százalékuk a postai visszaküldést választotta, 17 százalékuk az internetes kitöltést.

„A minimálbér 200 ezer forintra emelésével a kitöltők 94 százaléka, a gyermeket nevelő szülők szja-visszatérítésével a válaszadók 95 százaléka ért egyet, a családtámogatások és a munkát terhelő adók alkotmányos védelmében 98 százalékos az egyetértés, a hitelmoratórium meghosszabbítását pedig a résztvevők 91 százaléka támogatja”

– ismertette a megélhetést és a gazdasági ügyeket érintő kérdések eredményeit az államtitkár.

Azt nem említette, hogy a kérdőívek közül hányat töltött ki robot, de a konzultáció meghekkelhetőségét július végén bemutató Tomanovics Gergely azért a Facebookon megosztotta, hogy Orbán Viktor milyen szép köszönőlevelet küldözget minden egyes automatikusan megválaszolt kérdéssor után:

Orbán Viktor a NERbot által generált összes e-mailcímre elküldte a hálálkodó e-mailt, amiért "kitöltöttem" a nemzeti…

Posted by Tomanovics Gergely on Sunday, September 5, 2021

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

10,9 milliárdot költhettek el Rogánék a legutóbbi, nemzeti szuverenitásról szóló konzultációra

Nyomkövetővel buktatták le a kormányt: még be sem érkezett a válaszlevél, már megvolt a nemzeti konzultáció végeredménye

Megvan a nemzeti konzultáció eredménye, meg fogsz lepődni!

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter