Bulvár

Botrány az ATV-ben: Magyar Péter kisétált élő adásban az interjúról

Bűnügy

Kislányokat molesztálhatott egy vidéki katolikus iskola tanára, de a püspökség a botrányt kirobbantó tanítónőt akarja meghurcolni

Egészségügy

Vegyszerrel mérgezett élelmiszert hívott vissza a Tesco

A kormány szerint több mint 1,4 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a testület vezetője és Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs ülését követően tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnökség Kossuth téri épületében 2021. szeptember 7-én.
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a testület vezetője és Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs ülését követően tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnökség Kossuth téri épületében 2021. szeptember 7-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

Több mint 1,4 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden, a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs ülése után tartott budapesti sajtótájékoztatón.

Dömötör Csaba elmondta: nagyon sokan az utolsó napokban adták fel a konzultációs ívet, így azóta további ívek is beérkeztek. Ez azt jelenti, hogy a résztvevők száma tovább emelkedett, 1 millió 423 ezren töltötték ki a kérdőívet. 83 százalékuk a postai visszaküldést választotta, 17 százalékuk az internetes kitöltést.

„A minimálbér 200 ezer forintra emelésével a kitöltők 94 százaléka, a gyermeket nevelő szülők szja-visszatérítésével a válaszadók 95 százaléka ért egyet, a családtámogatások és a munkát terhelő adók alkotmányos védelmében 98 százalékos az egyetértés, a hitelmoratórium meghosszabbítását pedig a résztvevők 91 százaléka támogatja”

– ismertette a megélhetést és a gazdasági ügyeket érintő kérdések eredményeit az államtitkár.

Azt nem említette, hogy a kérdőívek közül hányat töltött ki robot, de a konzultáció meghekkelhetőségét július végén bemutató Tomanovics Gergely azért a Facebookon megosztotta, hogy Orbán Viktor milyen szép köszönőlevelet küldözget minden egyes automatikusan megválaszolt kérdéssor után:

Orbán Viktor a NERbot által generált összes e-mailcímre elküldte a hálálkodó e-mailt, amiért "kitöltöttem" a nemzeti…

Posted by Tomanovics Gergely on Sunday, September 5, 2021

Ez is érdekelhet: Holtan találták az eltűnt szabolcsi fiút, akit zaklattak az iskolatársai

Kapcsolódó hírek

Orbán újabb elképesztő sületlenséggel hergel a rádiójában

Kilép a KDNP az Európai Néppártból

Dömötör Csaba megszámolta, hányan küldték vissza eddig a nemzeti konzultációt

Itt a kormány karácsonyi ajándéka a családoknak: már interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció!

Dömötör Csaba, miután szétlopták az EU-forrásokat: nem ilyen Európai Unióról álmodtunk

Mi történt? Meghosszabbítja a kormány „nemzeti konzultáció” nevű blődli beküldési határidejét

Megvan a nemzeti konzultáció eredménye, meg fogsz lepődni!

Nyomkövetővel buktatták le a kormányt: még be sem érkezett a válaszlevél, már megvolt a nemzeti konzultáció végeredménye

10,9 milliárdot költhettek el Rogánék a legutóbbi, nemzeti szuverenitásról szóló konzultációra

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!