Gyurcsány Ferenc koronavírusos

Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 17-én.
Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 17-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

„Tegnap írtam nektek, hogy negatív lett a covid gyorstesztem. Később csináltunk egy újabb tesztet, az sajnos már pozitív lett”

– közölte szombat délelőtt Gyurcsány Ferenc a Facebookon.

A Demokratikus Koalíció elnöke azt írta, igaz tehát, hogy „úgy is meg lehet fertőződni, ha be vagytok oltva, ahogy az is igaz, hogy a súlyos tünetektől viszont megvéd az oltás”. Hozzátette, csak hőemelkedése és „kis fejfájása” van.

Tegnap írtam nektek, hogy negatív lett a covid gyorstesztem. Később csináltunk egy újabb tesztet, az sajnos már pozitív…

Posted by Gyurcsány Ferenc on Saturday, September 4, 2021

A poszt szerint felesége, Dobrev Klára negatív tesztet produkált, „talán amiatt is, hogy ő nem csak be lett oltva, hanem korábban át is esett a betegségen”.

„Tegnap teljesen elkülönítettük magunkat, szóval igen, most úgy skypeolunk és zoomolunk egymással, hogy mindannyian itthon vagyunk, ez új élmény. A következő napok országjárásának programjait sajnos le is kell mondanom, dehát így jár a politikus, ha végzi a dolgát és igyekszik minél több emberrel személyesen találkozni” – olvasható Gyurcsány bejegyzésében.

Kapcsolódó hírek