A magyar válogatott csapatkapitánya és az egyik stábtag is koronavírusos

Az angol Luke Shaw, valamint Kleinheisler László és Szalai Ádám (b-j) a labdarúgó világbajnoki selejtezők 4. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. szeptember 2-án.
Az angol Luke Shaw, valamint Kleinheisler László és Szalai Ádám (b-j) a labdarúgó világbajnoki selejtezők 4. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. szeptember 2-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya koronavírusos, ezért nem léphet pályára vasárnap az Albánia, illetve szerdán az Andorra elleni világbajnoki selejtezőn.

A magyar szövetség szombaton jelentette be, hogy pozitív lett a német élvonalbeli FSV Mainz 05 csatárának PCR-tesztje. Szalai Ádámot azonnal elkülönítették, és hamarosan elhagyja a válogatott edzőtáborát.

Egy stábtag tesztelését érvénytelen eredmény miatt ma reggel megismételték, ami szintén pozitív eredményt hozott. Az MLSZ a Twitter-oldalán azt közölte, hogy a válogatott social media managerét is azonnal izolálta az orvosi stáb, így ő sem utazik el a csapattal Albániába.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek