Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Baleset

Közleményt adtak ki a mentők és az autósport szövetség is a rallybalesetről

Meghalt az egyik leggazdagabb magyar, nem tudni, mi lesz a vagyonával

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs

89 éves korában elhunyt dr. Csebi Pogány Alajos gyémántkereskedő, műgyűjtő, dunakiliti kastélytulajdonos – tudta meg a Blikk. A lap szerint egyelőre csak találgatnak, hogy a vállalkozó halála után mi lesz a vagyonnal.

A milliárdok további sorsa azért bizonytalan, mert nincs örökös, Csebi Pogány gyermekei közül kettő is drámai körülmények között hunyt el, és egyik feleségét is elveszítette.

A dúsgazdag vállalkozónak kalandos élete volt, filmeket forgattak és könyvet is írtak belőle. 1952-ben, húszévesen disszidált Ausztriába, majd Belgiumba került, ahol apósa révén került a gyémántszakmába. Volt az amszterdami gyémánttőzsde elnöke, valamint a belga és angol királyi családok udvari ékszerésze is.

A rendszerváltás után visszatért Magyarországra, 1995-ben családi kápolnát építtetett Dunakilitin, majd 2000-ben 4,5 milliárd forintból egy kastélyt is felhúzott a falu határában, szállodával, golfpályával.

A Blikk megjegyzi, hogy állítólag

amikor 2003-ban a 100 leggazdagabb magyar között az 58. helyen szerepelt, felháborodott, hogy az első helyen kellene lennie.

Dr. Csebi Pogány Alajos első felesége és lánya autóbalesetben halt meg, fia 2011-ben öngyilkos lett, így nem tudni, kire szállnak a milliárdok. Korábban azt nyilatkozta, a hazára hagyja a pénzt, és létrehoz egy alapítványt, de erről egyelőre nincsenek információk.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Varga Judit: „A Péter kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban”

A fideszes mamelukok elkezdték parancsra siratni Varga Juditot, az ország jelenleg talán legrettenetesebben sorsú asszonyát