Miért van szükséged törölközőszárító radiátorra?

Bizonyára elgondolkodtál már azon, hogy jó lenne egy törölközőszárító radiátor a fürdőszobába, amely segítségével minden törölköződ száraz maradhat, még használat után is.

torolkozo-szarito

Mi lehet annál bosszantóbb, mint amikor a fürdőszobába lépve egy nedves törölközőt találsz a padlón egy rakáson? Ez egy ősrégi probléma, amellyel sokan szembesültünk már, és bár semmiképpen sem jelent életveszélyt… de mégis nagyon bosszantó. Mit tegyünk, hogy a fürdőszobában hagyott törölközők mindig frissek és szárazak legyenek?

A megoldás erre az ősrégi problémára: nem kell egyből száműzni azt a családtagunkat, aki otthagyta a nedves törölközőt… Inkább szereljünk fel egy fűtő törölközőtartót, avagy törölközőszárító radiátort.

Egykor csak a szállodaiparban léteztek, azonban az idő múlásával a fűtött törölközőszárító radiátorok egyre népszerűbbé váltak az otthoni lakberendezésben is. Luxusérzetet nyújtanak a fürdőszobában, miközben a felhasználónak nagyszerű és praktikus módot kínálnak a szoba fűtésére és a használat alatti törölközők szárítására. Ráadásul végtelenül egyszerű a törölközőszárító radiátorok felszerelése. Ha azt tervezed, hogy fűtött törölközőtartót szereltetsz fel, ne feledkezz meg a következőkről.

Törölközőszárító radiátorok helyigénye

Nem igényelnek több helyet egy normál álló lapradiátornál vagy egy hagyományos fürdőszobai radiátornál, sőt esetenként vékonyabbak is lehetnek. Emellett nemcsak az objektív okok lehetnek döntők a modell kiválasztása során. Nézd meg a Homeluxnál kapható íves törölközőszárító radiátorokat is, hidd el, nem fogsz csalódni! Az ízlésednek és esztétikai igényeidnek megfelelő darabot válaszd. Megéri olyan eszközbe fektetni, amelytől maximálisan boldog és elégedett is leszel.

A törölközőszárító radiátort felszereltetheted a meglévő fűtési rendszered mellé is, vagy választhatsz elektromos, falra szerelhető opciót is.

Ha felújítod fürdőszobád, nagyszerű ötlet, ha törölközőszárító radiátort választasz. Nemcsak melegen tartják a helyiséget, hanem lehetővé teszik a nedves törölközők szárítását is. Abban az esetben, ha nagy a család, ez valóban áldás lehet.

Elektromos törölközőszárító radiátorok kiválasztása

A törölközőszárító radiátor kiválasztásakor fontold meg, hogy milyen modellt vásárolsz: ha van központi fűtésrendszered, akkor választhatsz egy radiátoros törölközőszárítót, amely a rendszerhez csatlakozik, forró vizet használ, amely felmelegíti a fűtőelemeket.

Ha nincs központi fűtés, választhatod az elektromos változatokat is. Ezek egész egyszerűen egy elektromos ellenállás segítségével működnek. Természetesen akkor is érdemes lehet elektromos verziót beszerezni, ha jó a központi fűtésrendszered, hiszen a nyári hónapokban nem valószínű, hogy azt használni szeretnéd.

A Homelux webáruház termékeit hozzáértő és engedéllyel rendelkező szerelő, villanyszerelő segítségével szereltesd fel. A törölközőszárító radiátorok felhelyezése pofonegyszerű, azonban a garancia, jótállás és a biztonság érdekében érdemes szakemberhez fordulni.

Kapcsolódó hírek