Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Miért van szükséged törölközőszárító radiátorra?

Bizonyára elgondolkodtál már azon, hogy jó lenne egy törölközőszárító radiátor a fürdőszobába, amely segítségével minden törölköződ száraz maradhat, még használat után is.

torolkozo-szarito

Mi lehet annál bosszantóbb, mint amikor a fürdőszobába lépve egy nedves törölközőt találsz a padlón egy rakáson? Ez egy ősrégi probléma, amellyel sokan szembesültünk már, és bár semmiképpen sem jelent életveszélyt… de mégis nagyon bosszantó. Mit tegyünk, hogy a fürdőszobában hagyott törölközők mindig frissek és szárazak legyenek?

A megoldás erre az ősrégi problémára: nem kell egyből száműzni azt a családtagunkat, aki otthagyta a nedves törölközőt… Inkább szereljünk fel egy fűtő törölközőtartót, avagy törölközőszárító radiátort.

Egykor csak a szállodaiparban léteztek, azonban az idő múlásával a fűtött törölközőszárító radiátorok egyre népszerűbbé váltak az otthoni lakberendezésben is. Luxusérzetet nyújtanak a fürdőszobában, miközben a felhasználónak nagyszerű és praktikus módot kínálnak a szoba fűtésére és a használat alatti törölközők szárítására. Ráadásul végtelenül egyszerű a törölközőszárító radiátorok felszerelése. Ha azt tervezed, hogy fűtött törölközőtartót szereltetsz fel, ne feledkezz meg a következőkről.

Törölközőszárító radiátorok helyigénye

Nem igényelnek több helyet egy normál álló lapradiátornál vagy egy hagyományos fürdőszobai radiátornál, sőt esetenként vékonyabbak is lehetnek. Emellett nemcsak az objektív okok lehetnek döntők a modell kiválasztása során. Nézd meg a Homeluxnál kapható íves törölközőszárító radiátorokat is, hidd el, nem fogsz csalódni! Az ízlésednek és esztétikai igényeidnek megfelelő darabot válaszd. Megéri olyan eszközbe fektetni, amelytől maximálisan boldog és elégedett is leszel.

A törölközőszárító radiátort felszereltetheted a meglévő fűtési rendszered mellé is, vagy választhatsz elektromos, falra szerelhető opciót is.

Ha felújítod fürdőszobád, nagyszerű ötlet, ha törölközőszárító radiátort választasz. Nemcsak melegen tartják a helyiséget, hanem lehetővé teszik a nedves törölközők szárítását is. Abban az esetben, ha nagy a család, ez valóban áldás lehet.

Elektromos törölközőszárító radiátorok kiválasztása

A törölközőszárító radiátor kiválasztásakor fontold meg, hogy milyen modellt vásárolsz: ha van központi fűtésrendszered, akkor választhatsz egy radiátoros törölközőszárítót, amely a rendszerhez csatlakozik, forró vizet használ, amely felmelegíti a fűtőelemeket.

Ha nincs központi fűtés, választhatod az elektromos változatokat is. Ezek egész egyszerűen egy elektromos ellenállás segítségével működnek. Természetesen akkor is érdemes lehet elektromos verziót beszerezni, ha jó a központi fűtésrendszered, hiszen a nyári hónapokban nem valószínű, hogy azt használni szeretnéd.

A Homelux webáruház termékeit hozzáértő és engedéllyel rendelkező szerelő, villanyszerelő segítségével szereltesd fel. A törölközőszárító radiátorok felhelyezése pofonegyszerű, azonban a garancia, jótállás és a biztonság érdekében érdemes szakemberhez fordulni.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten