Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Bányatóba fulladt két fiú Magyarcsanád és Apátfalva között

RövidenRöviden
Gyakorlatozó vízirendőrök.
Gyakorlatozó vízirendőrök. Fotó: police.hu

Belefulladt egy 15 és egy 16 éves magyarcsanádi fiú kedd délután a Magyarcsanád és Apátfalva közötti bányatóba, tudta meg a 24.hu.

A tragikus esetről kedd este rövid közleményt adott ki a rendőrség, azonban részleteket nem közöltek. A 24.hu információi szerint a két középiskolás fiú barátok voltak.

Seller András, a Szegedi Vízimentő Szakszolgálat elnöke a lapnak elmondta, a makói tűzoltók, és a rendőrség is nagy erőkkel érkeztek a helyszínre.

Az egyik fiút a víz felszínén találták meg, viszont két fiúról tudtak, így azonnal keresni kezdték a másikat. A rendőrök abban reménykedtek, hogy megijedt és elfutott, így helikopterrel is keresni kezdték, egyúttal szonárral is folyt a kutatás. Sajnos időközben az ő holtteste is feljött a víz felszínére.

Seller András azt mondta, nem tudni, mennyire voltak jó úszók a kamaszok, de vélhetően nem voltak azok. A szakember szerint lehet, hogy a két fiú birkózott a vízben. Hozzátette, az ilyen tavaknak a felső fél-egyméteres szintje szokott csak felmelegedni, az alatt jelentősen csökken a hőmérséklet, ha valaki nem számít erre, megijedhet, ami tragédiához vezethet.

Ez is érdekelhet

Összeszurkálta ágyban fekvő ismerősét egy férfi Apátfalván

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Két embert mentettek ki a tűzoltók egy égő házból Hajdúszoboszlón

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Nagy baleset a 36-os úton Nyíregyházánál, helikopter is érkezett