150 ezer forintért eladtak egy bedrogozott nőt Dombóváron

A terv az volt, hogy a vevő majd külföldön prostituáltként fogja dolgoztatni.

150 ezer forintért eladtak egy bedrogozott nőt Dombóváron
Fotó: police.hu

Egy férfi 150 ezer forintért „vásárolt meg” Dombóváron egy nőt egy másik férfitól azért, hogy külföldön prostituáltként dolgoztassa. Mindkét férfit elfogták – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

A nyomozók előző nap egy 20 éves nagyhajmási és egy 60 éves répcevisi férfit fogtak el. A gyanú szerint a fiatalember március 5-én délután egy dombóvári áruház parkolójában 150 ezer forintért megvásárolt a 60 éves férfitól egy kábítószer hatása alatt álló nőt azért, hogy később prostituáltként dolgoztassa Olaszországban. Ezután a sértettet nagyhajmási házába vitte, ott fogva tartotta, és azt mondta, hogy csak akkor engedi szabadon, ha az érte adott pénzt kifizeti. A nőt végül pár nap után elengedte.

A rendőrök a feltételezett elkövetőket az elfogásukat követően előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket – áll a tájékoztatásban.

Emberkereskedelem, illetve a 20 éves férfi ellen emberrablás elkövetése miatt is nyomoznak ellenük. Kezdeményezték mindkét férfi letartóztatását.

Kapcsolódó hírek