Bűnügy

Durvul a helyzet: Magyar Péter bebuktatta Rogán Antalt, Ádámot és Barbarát

Bűnügy

Dolgozik a NER? Megzsarolt egy cégvezetőt két férfi „magas szintű kapcsolataikra” hivatkozva

Bűnügy

Magyar Péter üzent a rendőrségnek és kiadta az őt megkereső újságíró nevét

Orbán Viktor fogadta a FIA elnökét

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök (b) kezet fog megbeszélésük előtt Jean Todttal, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökével, aki egyben az ENSZ-főtitkár közlekedésbiztonsági különmegbízottja (j) a Karmelita kolostorban 2021. július 30-án, a Formula-1 Magyar Nagydíj hétvégéje előtt. Mellettük Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, az autó-motorsport fejlesztéséért és a közlekedésbiztonság kiemelt kezeléséért felelős kormánybiztos (k).
Orbán Viktor miniszterelnök (b) kezet fog megbeszélésük előtt Jean Todttal, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökével, aki egyben az ENSZ-főtitkár közlekedésbiztonsági különmegbízottja (j) a Karmelita kolostorban 2021. július 30-án, a Formula-1 Magyar Nagydíj hétvégéje előtt. Mellettük Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, az autó-motorsport fejlesztéséért és a közlekedésbiztonság kiemelt kezeléséért felelős kormánybiztos (k). Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök a Formula-1 Magyar Nagydíj hétvégéje előtt péntek reggel a Karmelita kolostorban tárgyalt Jean Todttal, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökével, aki egyben az ENSZ-főtitkár közlekedésbiztonsági különmegbízottja – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A tárgyalófelek Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel, az autó-motorsport fejlesztéséért és a közlekedésbiztonság kiemelt kezeléséért felelős kormánybiztossal közösen áttekintették a magyarországi autó-motorsport fejlesztésének további lehetőségeit, a kapcsolódó terveket.

Találkozó Jean Todt FIA-elnökkel. Ezen a hétvégén újra felbőgnek a motorok a Hungaroringen // Meeting with FIA President Jean Todt. This weekend, the engines will roar again on the Hungaroring 🇭🇺🏁🇭🇺

Posted by Orbán Viktor on Friday, July 30, 2021

A „királykategória” versenyzői 1986 óta minden évben visszatérő vendégek a Hungaroringen, a mogyoródi pályára a második leghosszabb ideje látogat el a sorozat megszakítás nélkül. A tavaly kötött megállapodás alapján 2027-ig biztosan számíthatunk az F1 legjobbjainak hazai megmérettetéseire – emlékeztetett a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A megbeszélésen közlekedésbiztonsági kérdésekről is egyeztettek; Magyarország célja, hogy radikálisan csökkentse a halálos kimenetelű közlekedési balesetek számát.

Szóba került, hogy a magyar kormány a teljes autóipari szektorra is fokozott figyelmet fordít, hiszen hazánk számára kitörési pontot jelent a jövő mobilitása és az akkumulátorgyártás. Az ágazathoz szorosan kapcsolódó autó- és motorsport pedig a legújabb innovációk bölcsője.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán bejelentette, hogy fel akar lázadni

Svájcba menekítette vagyona egy részét a Spar Orbánék elől – itt a kormány válasza

Orbán Viktor videón mutatta meg, hogyan készült a tegnapi tébolyult beszédére

Veszélyben lehet Magyar Péter élete, 24 órás védelmet kap

Böjte Csaba nevelőotthonában gyerekkorában megerőszakolt nő levelét olvasták fel a Parlamentben

Balog már akkor a pedofilsegítő érdekében kavart, amikor még tanácsadó sem volt – a DK válaszokat követel