Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Záporokkal, zivatarokkal tér vissza a 30-37 fok, mutatjuk az előrejelzést

Gyerekek a szökőkútnál hűsítik magukat a hőségben a debreceni Vigadó téren.
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Sok napsütésre számíthatunk a hét utolsó munkanapján, csupán az északi és a nyugati, délnyugati határ közelében alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar, egyébként 26-31 fok várható, a légmozgás mérsékelt lesz – írja az Időkép előrejelzése.

Szombaton is verőfényes napsütésre készülhetünk, de helyenként megnövekedhet a gomolyfelhőzet. Északkeleten kipattanhatnak kisebb záporok, nyugaton megélénkül, időnként megerősödik a déli szél. Hajnalban 12-17 fok várható, délután 28-33 fokot mutat majd a hőmérő.

Vasárnap délutántól aztán záporok, zivatarok rondíthatnak bele a derűs időbe,

az előrejelzés szerint késő este az északi országrészben is záporokra, zivatarokra kell számítani, többfelé élénk, északnyugaton erős lesz a déli-délkeleti szél. Nem lesz azonban hideg: 29-35 fokra készülhetünk.

Hétfőre virradó éjszaka és reggel a keleti tájakon még előfordulhatnak szórványosan záporok, zivatarok, napközben viszont már csak néhol alakulhat ki rövid ideig csapadék, az élénk déli-délnyugati szelet több helyen erős lökések kísérhetik, délután 30-37 fok várható. A délnyugati szél többfelé erős, nyugaton viharos lehet.