Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Szándékos gyújtogatás okozta a tüzet a józsefvárosi munkásszállón

Feltehetőleg illegálisan, de mindenképpen szabálytalanul működött a munkásszálló.

Tűzoltók a főváros VIII. kerületében, a Koszorú utcában, ahol tűz keletkezett egy munkászállóként működő épület második emeletén 2021. július 18-án hajnalban.
Tűzoltók a főváros VIII. kerületében, a Koszorú utcában, ahol tűz keletkezett egy munkászállóként működő épület második emeletén 2021. július 18-án hajnalban. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Büntetőeljárás indult a vasárnap hajnalban kigyulladt munkásszálló miatt – mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. Csécsi Soma közlése szerint senki nem sérült meg. Egy embert előállítottak, akit gyanúsítottként hallgatnak ki.

Az Index Józsefváros polgármesterétől megtudta, hogy feltehetőleg illegálisan, de mindenképpen szabálytalanul működött a munkásszálló. Pikó András szerint egy-egy szoba inkább nevezhető lyuknak, van olyan, amelyik mindössze 3 négyzetméteres, azaz éppen arra alkalmas, hogy valaki lefeküdjön benne aludni.

A tűzvizsgáló szerint a leválasztott fülkéknek külön bejáratuk volt, a menekülési út nem volt biztosítva, ezek mind megnehezítették a mentést.

Állítólag a munkásszálló egyik lakója magánéleti problémák miatt alkoholos állapotban azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja az épületet.

A budapesti VIII. kerületi épület második emeletén a Koszorú utcában vasárnapra virradóra keletkezett tűz, a lángok a tetőszerkezetet és a szomszédos épület tűzfalát is elérték. Az érintett épületeket kiürítették, több ember a tetőre menekült. A tűzoltók elfojtották a lángokat. A tetőről négy embert hoztak le.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten