Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

A síneken rohant a vonat elé egy sofőr Jánosházánál, hogy elkerülje az ütközést

Veszprém felé haladt a 8-as úton egy autós még vasárnap reggel, amikor a jánosházai vasúti átjárónál a nap elvakította, és későn vette észre, hogy tilos jelzésbe szaladt, a félsorompó már lezáródott.

A 112 Press azt írja, a férfi a fékbe taposott, és azért, hogy ne törje le a sorompókart, jobbra kormányozta az autóját, ami a padkán irányíthatatlanná vált, és az útról letérve a sínekre csapódva állt meg.

Mivel várható volt, hogy hamarosan érkezik a vonat, a sofőr kiszállt az autóból, és körülnézett, hogy melyik irányból érkezhet a szerelvény. Hamarosan meg is pillantotta a jobbról közeledő vonatot, és integetve futott elé a síneken, hogy figyelmeztesse a mozdonyvezetőt.

Szerencsére a vonat egy erős fékezéssel időben meg tudott állni, majd a helyszínre érkező tűzoltók áramtalanították és levontatták a sínekről a BMW-t. A személyautó vezetője – aki elismerte, hogy az ő hibájából történt a baleset – kisebb hámsérüléseket szenvedett az arcába robbanó légzsáktól, a vasúti pályában nem keletkezett kár.