Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Rácsaptak egy nő fenekére Bicskén, rendőrségi ügy lett belőle

Rácsaptak egy nő fenekére Bicskén, rendőrségi ügy lett belőle
Részlet a lány videójából.

Szeméremsértésért és bántalmazásért tett feljelentést egy fiatal nő, mert egy idegen férfi a nyílt utcán rácsapott a fenekére Bicskén. Az eset szombat délután történt.

Tekla, a sértett nő élő Instagram-videóban számolt be a történtekről. Elmondása szerint Bicske főutcáján sétált, amikor szembe jött vele egy pár – feltételezhetően kiskorú gyerekükkel – akik először elhaladtak mellette, majd a páros férfi tagja szándékosan rácsapott Tekla fenekére. A nő ezt nem hagyta annyiban,

kérdőre vonta a férfit, hogy ezt mégis hogy képzeli, ráadásul úgy, hogy a párja is mellette volt.

A férfi partnere egészen furcsán reagált: először megdermedt, majd védeni kezdte a párját, és próbálta magára vállalni a csapkodást. Ez nem volt életszerű, mert az idegen nő a járda másik oldalán sétált.

Tekla ezután elmondása szerint tárcsázta a rendőrséget, és követte zaklatóit, mivel igyekeztek elmenekülni a helyszínről. Közben végig mocskolták a nőt, veréssel fenyegették, lekurvázták. A férfi azzal is megpróbálkozott, hogy csak véletlenül ért a nőhöz.

https://www.instagram.com/tv/CQ1c7kdJlYi/?utm_source=ig_embed

A beszámoló szerint a rendőrök gyorsan a helyszínre értek, hosszadalmas procedúra után felvették a jegyzőkönyvet, Tekla pedig feljelentést tett. A rendőrségen elmondták neki, hogy mivel félelmet keltettek benne és a testi épségét is fenyegették, bántalmazásért is felelősségre vonhatják a párost. Szembesítés a jövő hét elején lesz.

Tekla az eset után a videóban arról beszélt, hogy amíg elsétálunk egy ilyen eset mellett, és nem teszünk feljelentést, addig fognak ilyen férfiak sétálni az utcán, és addig fogják úgy érezni, hogy a nők seggére csaphatnak. Büszke magára, hogy nem hagyta annyiban, és erre biztat minden olyan nőt, akit hasonló zaklatás ér.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten