Bulvár

L.L. Junior megint büszkén posztolt a gyorshajtásáról

Baleset

Súlyos vonatbaleset Adácsnál, a mozdonyvezető beszorult a fülkébe, mentőhelikoptert is riasztottak

Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Blikk: világsztár érkezik Mészáros Lőrincék esküvőjére

Nomen est omen: Jennifer LOP-EZ.

Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke beszél labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én.
Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke beszél labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Több helyről is eljutott az az információ a Blikkhez, miszerint Jennifer Lopez léphet fel Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén.

A lap egy névtelen forrásra hivatkozva azt írja, az amerikai popénekest csillagászati összegért sikerült meghívni, profi szervezők segítettek ebben, akik az elmúlt években már több világsztárt is Magyarországra hoztak.

Kipróbált oligarcha mulattató

J.Lo nem először vállalna privát bulit: 2009-ben mintegy 591 millió forintért emelte egy moszkvai milliárdos partijának fényét, míg Ukrajnában 295,5 millió forintért adott magánkoncertet, de énekelt az orosz oligarcha, Alekszandr Jolkin születésnapján és az üzbég olajmilliárdos, Azam Aszlanov esküvőjén is.

Az amerikai díva fellépett Telman Iszmajlov azeri üzletember egyik házibuliján is, ott állítólag 414 millió forintnak megfelelő dollárért. 2013-ban dalban kívánt boldog születésnapot Gurbanguli Berdimuhamedov türkmén elnöknek, akinek ez 295,5 millió forintnyit ért meg.

A Blikk kereste Jennifer Lopez menedzsmentjét, de egyelőre nem kaptak választ, mindenesetre idén a járvány miatt nincs turnéja az énekesnek, így akár rá is érhet egy ilyen haknira.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!