Megjutalmaznád iskolás gyermeked? Hoztunk 8 tippet

Szeretnéd megjutalmazni gyerkőcöd egész éves fáradozását egy ajándékkal a jó bizonyítványért cserébe? Akkor biztosan jól jönnek majd ajándéktippjeink és spórolási tanácsaink is.

Megjutalmaznád iskolás gyermeked? Hoztunk 8 tippet

Azt minden szülő maga dönti el, hogy csak megdicséri gyermekét a jó eredményekért, vagy meg is lepi őt valami aprósággal. A dicsérettel nem szabad spórolni egész évben– ezzel örömet szerzel nekik, motiválod őket a jobb teljesítmény elérésére. Ha úgy döntöttél megajándékozod őt, meríts ihletet ajándéktippjeinkből. Minden fajta költségvetésre gondoltunk. Tudtad, hogy néhány bolt a jó jegyekért cserébe kedvezményt kínál? Elég csak felmutatni a bizonyítványt.

Mobiltelefon

Egy új telefonnal biztosan hatalmas örömet szerzel a gyereknek. A kisebb diákoknak elég egy alapfunkciókkal rendelkező telefon, amelyet könnyen kezelnek majd egyedül is. A nagyobb gyerekek már értintőképernyős darabokra vágynak, amelyek természetesen több funkcióval rendelkeznek, és amire applikációkat telepíthetnek majd.

Hangszer

Kis művész van a családban? Akkor irány a Muziker.hu, ahol a hangszerek igazán széles választékából válogathatsz. Pont ez a megfelelő idő a hangszervásárlásra, hiszen a szünidő alatt a kölyköknek rengeteg ideje van a művészi képességeik fejlesztésére. A hangszerek mellett keverőpultokat, hangfalakat vagy épp fülhallgatókat is találsz, és rengeteg más, eredeti ajándékötletet. Ha pedig úgy döntesz, hogy tőlük rendelsz, tedd az a kuponkódok segítségével olcsóbban.

Gamer cuccok

Ha egy gyermeket megkérdezel, mire vágyik igazán, nagyrészük biztosan azt mondja, hogy játékkonzol vagy új játék. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha teljesíted ezt a kívánságot. A tudósok bebizonyították, hogy a játék fejleszti a kézügyességet, a logikus gondolkodást, megtanít gyorsan reagálni, és javítja a memóriát. Fontos persze, hogy ne hagyd, hogy egész nap a gép előtt üljön, és hogy határokat szabj a játéknak.

kuplio-gamer-jatek

Okosóra

Még maradunk kicsit az elektronikus ajándékoknál. A mai generáció kütyükkel nőtt fel, éppen ezért fordulnak elő a kívánságlistán. Az okosórák segítségével megfigyelheted egész napos aktivitásukat. A gyerekek szeretik a versenyeket és kihívásokat. Ösztönözd őket újabb és újabb célok elérésére. Esetleg versenyezhetnek testvérükkel, barátaikkal abban, ki mennyi lépést tesz meg egy nap.

Kiránduljatok egyet

A jó biziért járó jutalom nem kell, hogy klasszikus ajándék legyen. Lehet egy élmény is. Szánj rá időt, és kiránduljatok egyet. Vidd el mondjuk állatkertbe, vagy vidámparkba. Vagy tervezzetek kirándulást a természetbe, és látogassatok el egy barlangba. Izgalmas lehet még számukra egy kastély, vár vagy múzeum is telis-tele érdekességekkel. Ha a korlátozások nem tiltják, vidd el moziba. Igazán rengeteg lehetőséged van.

Finom jutalom

Ha egész évben odafigyelsz arra, hogy a gyermek egészségesen étkezzen, akkor ezen az egy napon tegyél kivételt. Fagyi, süti, sültkrumpli vagy pizza a gyerkőcök igazi kedvencei. Semmi sem történik, ha egyszer valami kevésbé egészségeset esznek, engedd meg nekik.

Hűsölés a vízparton

A hőmérséklet az utóbbi napokban rekordokat dönt, éppen ezért ideális elmenni kicsit a vízpartra a gyerekekkel. Ha van rá lehetőséged, vidd el őket aquaparkba, és használjátok ki együtt a különböző attrakciókat. De biztosan jól szórakoznak majd egy fürdőben vagy tóparton is. Kell ennél több?

A mi tippünk: A kánikulában gondoljunk a házikedvenceinkre is. Rendeld meg számukra is a nyár legfontosabb kellékeit online. Honnan? A Zooplus webáruház áll rendelkezésedre egész évben, csak úgy, mint a Zooplus kupon.

Könyv vagy társasjáték

A könyv vagy társasjáték ideális ajándék arra az esetre, ha valami olyan ajándékot keresel, amely nem csak szórakoztat, de tanít is valami újat. Vidd el őket a könyvesboltba, had válasszon magának valami érdekes olvasmányt. Biztosan örül majd egy új társasnak is, amelyet kihasználhattok az esős napokon, vagy a többnapos kiránduláson is.

Kapcsolódó hírek