Edzés közben összeesett és meghalt egy 18 éves magyar focista

Edzés közben összeesett és meghalt egy 18 éves magyar focista
Fotó: Facebook/Tarr Andráshida SC

Edzés közben összeesett és elhunyt a Tarr Andráshida SC 18 éves játékosa. A klub honlapja szerint még hétfőn, az Andráshidai Sportcentrumban edzett az NB III-as bajnokságra készülő játékoskeret, amikor

az edzés második felében a 18 éves Hegedüs Viktor Marcell minden előjel nélkül összeesett és elvesztette az eszméletét.

Nincsenek szavak…???

Posted by Tarr Andráshida SC on Monday, June 21, 2021

A játékostársak és az edző azonnal a fiatal játékos segítségére sietett és megpróbálták stabil állapotba hozni. Közben telefonon a mentőszolgálat irányításával elkezdték az újraélesztését, szívmasszázs és defibrillátor segítségével. A mentők kiérkezését követően hosszú ideig küzdöttek a fiatal életéért, de nem tudták megmenteni.

„Hegedüs Viktor Marcell személyében egy tehetséges játékost, csapatembert, barátot veszítettünk el. Hiányát nehéz lesz feldolgozni nem csak a családjának, hanem az Andráshida SC minden tagjának. Szeretnénk fájó szívvel részvétünket kifejezni a családnak! Nyugodj békében Viktor!”

– írta a csapat.

A Tarr Andráshida SC az előző szezonban megnyerte a Zala megyei I. osztályú bajnokságot és feljutott az Nb III-ba. Az elhunyt focista tízszer kapott lehetőséget a felnőtt csapatban az idény folyamán, emellett alapembere volt az U19-es együttesnek.

Kapcsolódó hírek