„Szar Szlovákia, buzi franciák” – így vonult a meccsre a magyar szurkolótábor

Magyar szurkolók vonulnak a Puskás Arénához a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Franciaország elleni mérkőzésére a Dózsa György úton 2021. június 19-én.
Magyar szurkolók vonulnak a Puskás Arénához a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Franciaország elleni mérkőzésére a Dózsa György úton 2021. június 19-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az M4 Sport tett közzé egy videófelvételt arról, hogyan vonul végig a magyar szurkolói sereg az Andrássy úton a Puskás Aréna felé, hogy kulturált körülmények között megtekinthesse a Magyarország-Franciország Eb-csoportmeccset.

A mérkőzés toronymagas esélyesei a 2018-ban világbajnok franciák, a magyar szurkolók lelkesedése ennek ellenére töretlen. A menetelés alatt a „Ria, ria, Hungária” és az éjjáó különféle változatai mellett hallható a 2016-ban slágerré vált „Buzi franciák”, illetve az északi szomszédainkat gyalázó „Szar Szlovákia, utálunk, szar Szlovákia” rigmus is.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek