1-1-es döntetlent játszott a franciák ellen a magyar válogatott

A magyar csapat tagjai köszöntik a szurkolókat a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzés végén a Puskás Arénában 2021. június 19-én. A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal.
A magyar csapat tagjai köszöntik a szurkolókat a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzés végén a Puskás Arénában 2021. június 19-én. A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Óriási bravúrt ért el a magyar labdarúgó-válogatott a 2018-as világbajnok Franciaország ellen szombaton a Puskás Arénában a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában.

A találkozón Fiola Attila góljával a magyarok szereztek vezetést az első félidő hosszabbításában, a franciák pedig a folytatásban Antoine Griezmann találatával egyenlítettek.

Fiola gólja:

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese első pontját szerezte meg a kontinenstornán, ezzel megmaradt az esélye a továbbjutás kiharcolására.

Fiola a legutóbbi négy válogatott fellépésén immár másodszor talált be, miközben előtte 33 meccsen eredménytelen volt.
A magyarok a csoportkört záró harmadik fordulóban jövő szerdán a németek vendégeként lépnek pályára Münchenben.

A közönség a mérkőzés lefújása után győztesként ünnepelte a magyar válogatottat, közös himnuszéneklés is. volt.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek