A Pesti Srácok szelfi alapján megmondja, hogy melyik transzi prosti, és hogy mi a felhasználóneve Rosszlányokon

Gyanúsak ezek, mint Szájer József hátizsákjában az alpin kötél.

Orbán Viktor szelfizteti magát Dzsudzsák Balázzsal a Magyarország–Portugália mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2021. június 15-én.
Orbán Viktor szelfizteti magát Dzsudzsák Balázzsal a Magyarország–Portugália mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2021. június 15-én. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Lázban ég a kormánypárti sajtó, miután hétfő este több ezren demonstráltak a Parlament előtt a homofób „pedofilellenes” törvény ellen (Bayer Zsolt mondjuk nincs már annyira a toppon, ő egyszerűen csak a kurva anyjukba küldte a tüntetőket).

A Pesti Srácoknál viszont komoly oknyomozás zajlik (vagy csak valakinek jó az arcmemóriája), mert a lap mostanra azt is megírta, hogy egy transzszexuális nő szelfizett Gyurcsány Ferenccel! A cikk szerzőjének még az illető Rosszlányok.hu-s felhasználóneve is beugrott: „Ts Brigitte korábbi hirdetése szerint borotvált, szilikonmellű,” aki „füstmentes lakásában fogadja a vendégeit” – foglalta össze a keresztény-konzervatív olvasók számára a fontosabb tudnivalókat.

A szerző ezután emlékeztet, hogy „Gyurcsánynak nem ez az első esete”, mert korábban már egy másik szexmunkást, a „MISSRV98 felhasználónév alatt futó Ninát” is be tudta azonosítani egy Gyurcsánnyal közös szeflin.

Számos kérdés merül fel.

Kapcsolódó hírek