Hatalmas baleset Szolnoknál, hárman meghaltak és tizenhárman megsérültek

Nyolc mentőautó és két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Ütközésben összetört kisbusz a 4-es főút 92-es kilométerénél, Szolnoknál 2021. június 4-én. A jármű egy kamionnal ütközött össze. A balesetben hárman meghaltak és tizenhárman megsérültek.
Ütközésben összetört kisbusz a 4-es főút 92-es kilométerénél, Szolnoknál 2021. június 4-én. A jármű egy kamionnal ütközött össze. A balesetben hárman meghaltak és tizenhárman megsérültek. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Hárman meghaltak és tizenhárman megsérültek abban a balesetben, amely péntek délután történt a 4-es főúton Szolnoknál, amikor a 92-es kilométerénél egy kamion és egy kisbusz összeütközött.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője arról tájékoztatott, a balesetben hárman a helyszínen meghaltak. Rajtuk kívül tizenhárman sérültek meg, közülük ketten életveszélyesen.

A helyszínre nyolc mentőautó és két mentőhelikopter is érkezett, a sérülteket Budapestre, Szolnokra és Kecskemétre vitték.

A rendőrség adatai szerint a Budapest felől Debrecen irányába tartó kamion vezetője a járművel eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba és oldalról nekiütközött a kisbusznak, amelyből ennek következtében többen kizuhantak.

Ütközésben összetört, árokba borult kamion a 4-es főút 92-es kilométerénél, Szolnoknál 2021. június 4-én.

Ütközésben összetört, árokba borult kamion a 4-es főút 92-es kilométerénél, Szolnoknál 2021. június 4-én.Fotó: MTI/Donka Ferenc

A kamion sofőrjét is kórházba szállították, a kisbusz vezetőjéről egyelőre nincs információ – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, hozzátéve: a kisbuszban tizennégy magyar állampolgár utazott.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat Szolnokra, a Tószegi út irányába terelik, az Útinform azt írta, hogy a környéken hatalmas a torlódás.

Kapcsolódó hírek