Orbán: „Fel, támadunk!”

Sajátos szellemben köszöntötte a koronavírus-fertőzésből felépült képviselőtársát.

Orbán Viktor miniszterelnök a Türk Tanács ülésén vesz részt a járványhelyzetre való tekintettel online, videokonferencia formájában Budapesten, a Karmelita kolostorban 2021. március 31-én.
Orbán Viktor miniszterelnök a Türk Tanács ülésén vesz részt a járványhelyzetre való tekintettel online, videokonferencia formájában Budapesten, a Karmelita kolostorban 2021. március 31-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Facebook-oldalán üzent Orbán Viktor a fideszes Bányai Gábor országgyűlési képviselőnek, akit február óta kórházban kezeltek koronavírus-fertőzés miatt; rendkívül súlyos állapotban volt, kedden délután viszont egy friss posztban jelezte felépülését.

Visszavárunk, Barátom! Fel, támadunk! 🙏✌️🧡

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, June 2, 2021

A Népszava emlékeztet, Bányai február 24-én került lélegeztetőgépre, mélyaltatásban tartották. Vérplazma-terápiát és műtüdő-kezelést is kapott. Családja április közepén azt közölte, már 50 napja van lélegeztetőgépen. A politikus állapota szerencsére jobbra fordult, ezt egy Ákos-dalt megosztva tudatta közösségi oldalán a minap.

Orbán Viktor szerda este megosztotta Bányai Gábor posztját, nem nélkülözve a gyakorlatilag védjegyévé vált háborús retorikát:

„Visszavárunk, Barátom! Fel, támadunk!

Kapcsolódó hírek