Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Egészségügy

Tömeges ételmérgezés volt egy magyar kórházban

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Váratlanul felmentették a Magyar Honvédség parancsnokát

Pedig csak 2023-ben járt volna le a kinevezése.

RövidenRöviden
Balogh János országos rendőrfőkapitány (b) és Korom Ferenc vezérkari fõnök (b2) katonák között a Magyar Honvédség határ menti ellenőrző gyakorlatán a madarasi határvédelmi bázison 2018. november 29-én. A honvédség 72 órás készenlét-ellenőrzési gyakorlatot tart november 28. óta a határvédelmi bázison, ezzel is támogatva a rendőrség munkáját.
Balogh János országos rendőrfőkapitány (b) és Korom Ferenc vezérkari fõnök (b2) katonák között a Magyar Honvédség határ menti ellenőrző gyakorlatán a madarasi határvédelmi bázison 2018. november 29-én. A honvédség 72 órás készenlét-ellenőrzési gyakorlatot tart november 28. óta a határvédelmi bázison, ezzel is támogatva a rendőrség munkáját. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Felmentette Áder János köztársasági elnök Korom Ferencet, a Magyar Honvédség parancsnokát – az erről szóló elnöki határozat a szerdai Magyar Közlönyben jelent meg.

Az egymondatos, indoklás nélküli határozatból csak annyi derül ki, hogy a köztársasági elnök a honvédelmi miniszter előterjesztésére, június 1-jei hatállyal mentette fel Korom Ferencet.

Áder János köztársasági elnök 2019. január 15-én nevezte ki Korom Ferenc altábornagyot a Magyar Honvédség parancsnokává. Korom Ferenc parancsnoki megbízatása 2023. május 15-ig szólt.

Felborult egy katonai utánfutós terepjáró az M5-ös autópályán

Második világháborús repeszlőszert találtak az FKF szemétégetőjének salakterében

Előkerült Orbán Gáspár, miután Csádban, egy oszlop mögött dugdosták

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik

Illegális bevándorlókat találtak az M7-es autópályán, egyikük elmenekült

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében