Bulvár

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált

Bűnügy

Durvul a helyzet: Magyar Péter bebuktatta Rogán Antalt, Ádámot és Barbarát

Belföld

Döbbenetes fotót tett közzé Magyar Péter a tegnapi tüntetésről

Terelőautóba hajtott, rommá tört egy Suzuki az M5-ösön, egy ember meghalt

A közútkezelő járművében tartózkodó munkás is súlyosan megsérült.

RövidenRöviden
Összeroncsolódott személygépkocsi, miután belehajtott a közútkezelő terelést előjelző, álló teherautójába (hátul) az M5-ös autópályán, az újhartyáni lehajtónál 2021. május 20-án.
Összeroncsolódott személygépkocsi, miután belehajtott a közútkezelő terelést előjelző, álló teherautójába (hátul) az M5-ös autópályán, az újhartyáni lehajtónál 2021. május 20-án. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Egy ember meghalt, négyen súlyosan megsérültek, amikor kisteherautóba hajtott egy személyautó az M5-ös autópályán az újhartyáni lehajtónál, a főváros felé vezető oldalon csütörtök reggel.

A közútkezelő terelést előjelző sérült teherautója, amelybe belehajtott egy személygépkocsi az M5-ös autópályán, az újhartyáni lehajtónál 2021. május 20-án.

A közútkezelő terelést előjelző sérült teherautója, amelybe belehajtott egy személygépkocsi az M5-ös autópályán, az újhartyáni lehajtónál 2021. május 20-án.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a személygépkocsi egy a sztrádán folyó munkálatok miatti terelést előrejelző járműnek ütközött. A baleset következtében a személyautó jobb első ülésén utazó férfi a helyszínen meghalt, a sofőr és további két utas, valamint a terelő járműben tartózkodó munkás súlyosan megsérült.

A főváros felé haladó forgalmat az örkényi csomópontnál leterelik az autópályáról.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy a tűzoltók feszítővágóval kezdték meg két utas kiszabadítását, és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Ez is érdekelhet

Nagy baleset az M5-ösön, szalmabálákat szállító kamion borult fel

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Kecskemétnél Szeged felé

Riasztották a mentőhelikoptereket; két életveszélyes sérültje van a reggeli M5-ösön történt balesetnek

Tűz ütött ki a Semmelweis Egyetem egyik részlegénél

Leszakadt a felsővezeték Biatorbágynál, a tűzoltók megdicsérték a türelmes utasokat

Meghalt egy férfi Kőszegen háztűzben