Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

52 halottról közöltek adatot szerdán, 633 új fertőzöttet találtak

Dr. Shemesh Assaf szakorvos (b) és Kovács Gábor állomás- és gépkocsivezető (j), az Inter-Európa Mentőszolgálat Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. mobil intenzív mentőegységének munkatársai lélegeztetett beteget szállítanak hordágyon az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben 2020. június 12-én.
Dr. Shemesh Assaf szakorvos (b) és Kovács Gábor állomás- és gépkocsivezető (j), az Inter-Európa Mentőszolgálat Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. mobil intenzív mentőegységének munkatársai lélegeztetett beteget szállítanak hordágyon az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben 2020. június 12-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az elmúlt 24 órában 52-en hunytak el Magyarországon koronavírus-fertőzés következtében, a világjárvány hazai áldozatainak száma 29 329 főre nőtt szerdára – tájékoztatott a koronavirus.gov.hu május 19-én.

Azt írják, 633 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 799 588 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 648 513 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 121 746 főre csökkent. 1908 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 224-en vannak lélegeztetőgépen.

Kiemelték, hogy folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 4 790 996 fő, közülük 2 774 416 fő már a második oltását is megkapta.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt