Belföld

Magyar Péter kitette az ATV szektásainak nevét, szerinte összejátszhat a csatorna a Megafonnal

Politika

Itt a 15 órás részvételi adat, tódulnak az emberek szavazni

Baleset

Durva baleset történt az M3-ason, ketten meghaltak

Prémium kések a konyha ördögének!

Prémium kések a konyha ördögének!

Mindenki számára fontos, hogy a megfelelő eszközt vegye a kezébe, amikor a konyhában dolgozik. De be kell, hogy valljuk, egy szakképzett szakács talán még inkább komolyabban veszi a kérdést, hiszen az eszköz minősége kihat majd munkájának eredményére is.

Ennek okán például kizárólag olyan késeket szerez be, amelyek segítségével gyorsan és precízen dolgozhat. Szóval, ha te magad is szakács vagy, esetleg ismersz olyat, aki a szakmában dolgozik, akkor most szerencséd van. A következő cikkben igazi prémium késeket mutatunk neked, amelyek semmi esetre sem fognak csalódást okozni!

Amikor mindened a munkád

Amikor mindened a munkád, hamar elrepül az idő, azonban az önfeledt főzés mellett bizony egyszerre tudatosnak is kell lenni. Egyértelmű az is, hogy az egyes munkafolyamatok különböző eszközöket igényelnek. A kések kínálata manapság szerencsére igen széles, így te sem szenvedsz majd hiányt semmiből.

Ha már késekről beszélünk, meg kell említenünk a funkcionalitás elvét is. De mit is takar ez a fogalom? Azt, hogy a különböző típusú késeket más és más célra használjuk fel. Ez a profizmus mellett némi biztonságot is nyújt a konyhában tevékenykedő személynek.

A kések sokoldalúsága

Ahogy azt te is tudod, számos fajta kés létezik. Éppen ezért már a vásárlás során is a felhasználás céljára kell alapoznunk. “Nem keverhetjük a szezont a fazonnal.”

A hentes, böllér szakma eszközeit például nem éppen egy leves előkészítéséhez, főzéséhez tervezték, de ugyanúgy a konyhai tevékenységre szánt darabokat is csak a saját területükön érdemes alkalmazni.

A kések kínálatában is eltérő változatokkal találkozhatsz, mint amilyen a kenyérvágó kés, az osztriga kés, a sajtkés, a lazackés, a szakácskés vagy a cukrászkés.

Amennyiben te is tudod, hogy döntő jelentőségű a minőség, akkor a Kések Ollók Webáruház konyhakésszettjei közül kiválaszthatod azt, ami méltó rangodhoz és tehetségedhez.

Mennyire lehet prémium egy kés?

Az igazi szakácsok szinte csak ilyen késekkel dolgoznak, nem úgy, mint a háziasszonyok, akik évekig tárolják a fiókban azokat, hátha valamilyen fontos alkalom esetén bevethetőek lesznek.

A prémium kések mindkét esetben hasznosak. Egy különleges vacsora előtt, a laikusok számára sem mindegy, hogy mivel dolgoznak, különösen akkor, ha egy komplett menüsor elkészítésével kell szembenézniük. A vacsora után pedig eldicsekedhetnek prémium eszközeikkel; “igen, ennek segítségével készítettem elő mindent!”.

A profi szakácsok pedig tudják, hogy munkájuknak valamilyen következménye van. Elterjedt körükben például a prémium japán késkészlet. Ennek minden darabja Micro-Carbide rozsdamentes acélból készül, markolatuk pedig az ún. fekete canvas micarta anyagból. Egyszerre 6-7 kés is megtalálható a szettben, hogy valódi kulináris élménnyé varázsolják a főzést.

Ez is érdekelhet: Megfestették Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmét

Kapcsolódó hírek

Dézsi Csaba András nem nyugszik, ő is újraszámoltatná a szavazatokat

Karácsony Gergely kezdeményezi a főpolgármester-választás megismétlését

Orbán most, hogy vége a választásnak, elismerte: semmi sem kötelezi Magyarországot külföldi katonai akcióra

Magyar Péter kitette az ATV szektásainak nevét, szerinte összejátszhat a csatorna a Megafonnal

Súlyos hangfelvétel került elő Karácsony Gergelyről

Hivatalos: megállapította a főpolgármester-választás eredményét a választási bizottság

Tanárrá is átképezhetik az 55 év feletti katonákat

Megszámlálták a külképviseleti szavazatokat: a Tisza Párt toronymagasan elverte a Fideszt

Gulyás Gergely őrjöng az EU-bíróság ítélete miatt

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!