Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Holnaptól a határon túli magyarokat is beoltja Orbán

„Tűzföldről vagy Patagóniából” is lehet jönni, de persze Csíkszeredából is.

Orbán Viktor miniszterelnök videókonferencián egyeztet a visegrádi partnerekkel (V4) és az Európai Tanács tagjaival a koronavírus-járvány kezeléséről a Karmelita kolostorban 2020. október 29-én.
Orbán Viktor miniszterelnök videókonferencián egyeztet a visegrádi partnerekkel (V4) és az Európai Tanács tagjaival a koronavírus-járvány kezeléséről a Karmelita kolostorban 2020. október 29-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Ott tartunk, hogy hétfőtől szeretnénk arra biztatni a Magyarország területén kívül élő magyarokat, hogy regisztráljanak. Tehát ha valaki a világ bármely pontján – Tűzföldtől vagy Patagóniától ööö… Csíkszeredáig – szeretné beoltatni magát, de ott, ahol él, nem tudja, vagy jobban bízik Magyarországban, akkor jöjjön ide hozzánk, regisztráljon az erre a célra kijelölt felületen, informatikai felületen, időpontot és helyszínt fog kapni, idejön, és megkapja az oltását”

– erről beszélt még pénteken Orbán Viktor miniszterelnök a szokásos Kossuth rádiós propagandainterjújában, vasárnap délelőtt pedig a Facebook-oldalán is megjelent a fellépés-részlet.

COVID 2/187. Hétfőtől minden magyar regisztrálhat oltásra, éljen bárhol is // From Monday, all Hungarians can register for vaccination, wherever they may live

Posted by Orbán Viktor on Sunday, May 16, 2021

A koronavirus.gov.hu a vasárnapi adatokkal azt közölte, eddig mindössze 4 600 012 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 701 789-en kapták meg a második adag vakcinájukat.