Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

A hőszigetelt lineáris ajtórendszerekről

A hőszigetelt lineáris ajtórendszerekről

A record THERMOCORD fantázianévre hallgató terméke – ahogyan azt a neve is sejteti – kiváló hőszigetelésű. Ezt a tematikusan elválasztott keretprofiljának köszönheti.

Az építési termékek használhatóságának felmérésére szakosodott, minden tekintetben mértékadó ift Rosenheim szerint 1,4 W / m2 K hőátadási tényezőt (UD) képes elérni egy kifejezetten arra tervezett, szigetelőüveggel összekapcsolva, átlagos ajtóméretet alapul véve.

Mitől különleges a THERMCORD?

Akár bel-, akár kültéri ajtóként is alkalmazható. Elsősorban akkor érdemes számításba venni a record ezen termékét, ha nagy a hőmérséklet különbsége a beltér és a kültér között. Igaz ez akkor is, ha ez az állapot csupán átmenetileg áll fenn. Akár az a cél, hogy a THERMCORD meleg levegőt tartsa benn, akár az, hogy megmaradjon egy forró nyári napon egy kellemes hűvös hőmérséklet az adott épületben, a kialakításnak köszönhetően mindkét eset megoldható.

A THERMCORD a tekintetben emelkedik ki a piacon kapható rendszerek közül, hogy a specifikus tulajdonságokat már a projekt kezdetétől szem előtt tartva zajlott a fejlesztés, figyelembe véve azt, ami kulcsfontosságú az ajtórendszerként való használat kapcsán. Alapszerkezetét a homlokzati felépítés alapján alakították ki.

Bár külsőleg nem tér el szignifikánsan más termékektől, a hőtartó képessége igazán meggyőző. A THERMCORD beleillik a fő koncepcióba, a régi berendezések helyettesítése céljából, valamint a szokásos ajtórendszerek kiegészítéseként is praktikus alkalmazni.

A THERMCORD előnyei

A THERMCORD használatának egyik fő előnye, hogy az érte kifizetett összeg hamar megtérül. A termikus gát meglepően hatékony a mindössze 38 mm mély ajtóprofil ellenére. A hagyományos tolóajtókhoz optikailag jól idomul.

Automata ajtók használatakor is zökkenőmentes az összehangolás. A klasszikus record hajtómű összes előnye érzékelhető, a kezelési mód pedig nem tartalmaz kellemetlen újdonságokat.

A record termékének kezelési módja

A THERMCORD egy vadonatúj termék. Kezelhetősége kapcsán fontos tudni, hogy a meghajtás, a vezérlés és a működtetés is a record system 20, már ismert és jól működő alkotóelemeiből áll.

A vevők számára kevés e tekintetben a szembetűnő újdonság. A működtetés menüvezérelt, record BDE-D vezérlő képernyővel megy végbe. A karbantartási költségek nem számottevőek, sőt, kifejezetten alacsonyak. A zajkibocsátás minimális, köszönhetően a record STA 20 sorozatú, tolóajtó-meghajtókból származó vezérlőelemeknek, amelyek már több százezer alkalommal bizonyítottak.

Szinte kézzel fogható azonban a különbség a légkondicionálási költségekre, valamint a fűtésre szánt összeg tekintetében, pozitív értelemben.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz