Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

96 elhunytról, 905 fertőzöttről tájékoztattak szerdán

RövidenRöviden
Ápoló a fehérgyarmati kórház koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 2-án.
Ápoló a fehérgyarmati kórház koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 2-án. Fotó: MTI/Balázs Attila

905 új igazolt koronavírus-fertőzöttet találtak az elmúlt 24 órában, számuk ezzel 793 784 főre emelkedett a járvány kezdete óta – olvasható a koronavirus.gov.hu szerdai összesítésében.

Május 12-re elhunyt 96 fő, az elhunytak száma 28 888 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 592 440 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 172 456 főre csökkent. 2974 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 361-en vannak lélegeztetőgépen.

Kiemelték, folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 4 391 794 fő, közülük 2 599 041 fő már a második oltását is megkapta. A regisztrált 16-18 évesek még ma foglalhatnak időpontot az oltásra, amely csütörtök és jövő hét kedd között lesz Pfizer-vakcinával. A 18 év feletti regisztráltak továbbra Sinopharm, AstraZeneca és Szputnyi oltásokat tudnak jelenleg interneten foglalni. A háziorvosok Sinopharm, Janssen és Moderna vakcinákkal tudják folytatni az oltást.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Feljelentik Orbánékat, amiért a COVID alatt valakik eltüntettek 300 milliárd forintot a lélegeztetőgépek ürügyén

Ismét berobbanhat a Covid Magyarországon, százezrek fordulnak orvoshoz légúti panaszokkal

Enyhén növekszik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter